|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, chrysler, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, yıl |
50. Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
50. Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Hakkında - 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Tanıtım - 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Resimleri - 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu İletişim![]() 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Tarihçesi:Okulumuz Cumhuriyetimizin 50 Yılı olan 1973 senesinde temeli atılarak 2 yıl 3 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanmış ve 2 Mart 1976 tarihinde 674 öğrenci ve 15 öğretmenle eğitim-öğretime başlamıştır Şu anda Mili Eğitim Bakanlığı’nın da desteği ile okul binamız yeniden yapılmakta olup 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılını Atatürk İlköğretim Okulu binasında öğlenci olarak yapmaktayız![]() 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: 50 YIL CHRYSLER İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: GÜZELLER MAH DOĞAN CAD NO:37 GEBZE KOCAELİTelefon Numarası: 2626411824 Faks Numarası: 2626445242 E-mail Adresi: 50 yilchryslerioo@gmail comWeb Adresi: - www chryslerioo k12 tr 50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Resimleri:![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www gebze meb gov trOkul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|