Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avrupalılar, sevmez, türkleri

Avrupalılar Neden Türkleri Sevmez

Eski 05-05-2008   #1
Reelking
icon111

Avrupalılar Neden Türkleri Sevmez

Rebell was here
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Avrupalılar Neden Türkleri Sevmez

Eski 05-05-2008   #2
punisher

Adam olayı çözmüş fazla söze ne hacet :) çok yerinde bir tespit Ama burda şöyle bir yanılgama var bilmem farkedebildiniz mi? Bu şahış anlattıklarıyla Türkleride İŞGALCİ gibi anlatıyor laf altından Tarihte Türklerin fetihlerinin amacı toprak kazanmak değildi insanları zülüm altından kurtarmak ve kabul eden olursa Allah yoluna davet edip müslüman yapmaktı Hepimiz bunu çok iyi biliyoruz Bugün başımızın çok ağırmasının sebebide bu hoşgörümüzdür Bu konuyu okurken aklıma askerde iken astsubayıma "Yunanlılarla neden aramızda bunca senedir husumet var" demiştim oda bana malum bi cevap vermişti yazmim şimdi buraya :))

Arkadaşım paylaşımların çok güzel lakin bu konuyu nesil bilinçlendirme kampına taşımış olsa idin yerinde olcakyı yönetici arkadaşlardan
okuyan olursa konuyu taşırsalar isabet olcak saygılar

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-05-2008   #3
sıradışı

hiç bir şekilde ihtiyacımız olmamasına rağmen hala onlara boyun eğmekteyiz AB için ayrıca anlatılan 6 madde her türk genci tarafından bilinsede göz yumuyoruz buna ve onlara uymaya başlıyoruz neden? çünki daha rahat geliyor üstünde baskı hissetmek istemiyor gencimiz eve istediği satte gelmek ve istediği türde giymek istiyor benim kültürüm örfüm adetim anenem nedir die düşünmüyor dahi söylücek çok söz var da söylensede bişey değştirmicek konu için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-05-2008   #4
KallaviOrhan

çok güzel bir konu olmuş gerçekten eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com