Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seç, önce

Önce Kendini Seç.....

Eski 05-05-2008   #1
su perisi
icon111

Önce Kendini Seç.....

Kimi istersen onu seç; ama önce kendini seçKendin için yaşa,kendin için sev,kendin için âşık olkendini beğen ve kendini dinle herzamanancak o zaman bulabilirsin mutluluğun formülünü düşün ki;çok seviyorsun dans etmeyiruhunu doyuruyorsun ve hayatının vazgeçilmezleri arasındaöyleyse dans etdurma,kimsenin seni engellemesine izin ermesırf başkaları mutlu olucak diye oturma sandalyeye,kalk ve pistin ortasına ilerlesonra dönmeye başla,yorulana kadar,bacakların ağrıyana kadar dans et''ne derler''diye düşünme,bırak konuşsunlarsen mutlu olucaksın gerisinin önemi yok
kendini yollara mı vurmak istiyorsun,bin ilk otobüsenereye gittiğine bile bakma,çık yolabir haber ver yeter,nereye gittiğini soranlara''kendime gidiyorum''dekes dünyayla iletişimini ne olur?bir mola yerinde pilav üstü az kuru yerken alacağın tadı düşünkayboluşlar insana kendini buldurur bazenhem keşfetmek diye de bir şey var bu dünyadaserüvenci bir ruhun varsa bundan kime ne?bir kaşif olmanın hazzını yaşageride kalanları unutma elbette;ama,onlarda beklemeyi bilsinler
çok mu beğendin vitrindeki giysiyi,
al o zaman''çok mini,çok renkli,çok frapan,çok sakil''mi diyecekler?bırak desinler,sen kendine yakıştırıyorsun ya bu yetergiy ve bak aynayanasıl,iyi hissediyorsun değil mi?öyleyse hadi şu kırmızı olanı da aleskileri çıkar üzerinden ve onu giyerek git evineşaşırsınlar''bu da nerden çıktı şimdi?''diyene''kendim için aldım,kendime aldım''de
gitsinboşver gerisini Korkma,iç bu gecesarhoş olmak istiyorsan olbul şişelerin dibinikim kötü düşünürse düşünsün aldırmakötü düşünce kötü söz gibi sahibini bağlariç ve başla şarkı söylemeyebağıra çağıra söyle hem deşarkının sözlerini bilmiyorsan uydur,ne olacak ki?merak etme,kınamazlar senikınarlarsa da bu onların sorunu,sen eğleniyorsun yakendi besteni kendin yap,kendi sözünü kendin yazve söyle''bu şarkı da nerden çıktı?''diye sorarlarsa''kendime yazdım''de,''kendim için söylüyorum''de
ne yaparsan kendin için yap,kendini eğlendir öncesen mutlu ol ki,senin mutluluğun başkalarınıda mutlu etsinmutsuzken,kimseyi mutlu edemezsin unutmave sakın herkesi birden mutlu etmeye çalışma çünkü olmazlarsen mutluysan,bu herkese yeter

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Önce Kendini Seç.....

Eski 05-05-2008   #2
gulhan

Cevap : Önce Kendini Seç.....

insan kendısının severse etrafındakılerıde sevıyo emegıne sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com