|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çanakkale, ezine, ilköğretim, mahmudiye, okulu |
Mahmudiye İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahmudiye İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine ÇanakkaleMahmudiye İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmudiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mahmudiye İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mahmudiye İlköğretim Okulu Resimleri Mahmudiye İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mahmudiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mahmudiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mahmudiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mahmudiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / EZİNE Adı: MAHMUDİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAHMUDİYEBELDESİ Telefon Numarası: 2866287021 Faks Numarası: 2866287025 Mahmudiye ilköğretim Okulu Tarihçesi Mahmudiye köyünde ilk olarak 1928 yıllarında şimdiki köy camiinin bulunduğu yerde olan eski camiinin altında açılmıştır Daha sonra 1939 yılında bir okul binası yapımına başlanmışve 1943-1944 yıllarında tamamlanmıştır Daha önce eğitmenler öğretim yapan okul, okul binasının tamamlanmasından sonra öğretmenli olarak eğitim öğretime devam etmiştir![]() Ilk beşinci sınıf öğrencileri 1944-1945 yılında mezun olmuşlardır 1965 yılında ek olarak üç dershaneli bir bina yapılmıştır![]() Ekim 1973 yılında ise köyümüzde ortaokul açılmış olup, 1997 eylül ayında ilköğretimin zorunlu olması nedeniyle ortaokul şimdi içinde öğretim yapılan Ilkokul binasına taşınmış olup okulumuzun adı MAHMUDİYE İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur ![]() Bugün eğitim-öğretim yapılan okul binası 1978 yılında 2 kat olarak hizmete açılmış olup, 1998-1999 yılında 3 kat ilavesi ve kalorifer tesisatı yapılmıştır![]() biz
|
|
|
|