|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gebze, hanife, ilköğretim, kocaeli, okulu, soykan, şekerpınar |
Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliŞekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Hakkında - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Resimleri - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu İletişim Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk kez 1994 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır 8 derslik olarak öğretime başlamıştır Ardından 2010 yılında okulumuza 2 derslikli anasınıfı ilavesi yapılmıştır 2010-2011 Eğitim öğretim yılından bu yana 10 derslik olarak eğitim öğretime devam etmektedir Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekanların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Çayırova’da var olan İlköğretim okulları içinde başarıda örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır![]() İsmini, göçmen konutlarını inşa eden, Soykan İnşaat firması tarafından yaptırılmış olan, firma sahibinin annesinin adından almıştır ![]() Okulumuz, 1989 yılında Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutularak ülkemize gelen vatandaşlarımıza yapılan konutların içinde yer alır ![]() Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: ŞEKERPINAR HANİFE SOYKAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEKERPINAR BELDESİ CUMHURİYET MAH GÖÇMEN KONUTLARI GEBZE KOCAELİTelefon Numarası: 2626589188 Faks Numarası: 2626589188 E-mail Adresi: Web Adresi: - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|