![]() |
DÜnyanin 1 Numarali İnsani |
![]() |
![]() |
#1 |
Reelking
|
![]() DÜnyanin 1 Numarali İnsani![]() HZ ![]() Thomas Carlyle:’İnsanlar her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Jane Pelo:’O’nun davasında heyecanı asildi ![]() Aleksi Lovazon:’O Allah tarafından gönderilmiş bir hak peygamberdir ![]() G’la Faytt:’Ey şanlı arap!Aşk olsun sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raymons Leronge:’14 asır geçmesine rağmen Hz ![]() ![]() Sosyolog V ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Tolstoy: Muhammed, hürmet ve saygıya fazlasıyla lâyıktır ![]() Gibson: Hz ![]() ![]() Dostyoyevski: Büyük İslâm Peygamberi yüce yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur ![]() ![]() B ![]() ![]() Prens Bismark: Senin asrında yaşayamadığımdan dolayı çok üzgünüm Ey Muhammed ![]() ![]() ![]() ![]() Geothe: Hiç kimse Muhammed’in kurallarından daha ileri bir adım atamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Shebol: Hz ![]() ![]() ![]() Bernard Shaw: Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim ![]() ![]() Voltaire: Türk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana çok saygı değer bir din görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Lamartine: İnsan büyüklüğü hangi ölçüyle ölçülürse ölçülsün acaba ondan daha büyük bir insan bulunur mu? Knematirul: Herkesin itiraf etmekten çekindiği şeyi ben haykırıyorum ![]() ![]() ![]() YUKARIDAKİ BATILI AYDINLAR KADAR İSLAM PEYGAMBERİNE OBJEKTİF YAKLAŞABİLSEK VE O'NU ÖRNEK ALABİLSEK YETER ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
|