|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çanakkale, cevatpaşa, ezine, ilköğretim, okulu |
Cevatpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevatpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine ÇanakkaleCevatpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Cevatpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cevatpaşa İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cevatpaşa İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cevatpaşa İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cevatpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cevatpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cevatpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cevatpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / EZİNE Adı: CEVATPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CEVATPAŞA İLKOĞRETİM OKULU CUMHURİYET MAH HÜKÜMET KONAĞI KARŞISI EZİNE-ÇANAKKALETelefon Numarası: 2866181168 Tarihçe: Cevatpaşa İlköğretim Okulu,Ezine Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Konağı karşısında 7 dönüm arazı üzerine kurulmuş bir okuldur Bina olarak üç ayrı binadır A Blok 390 metrekare,B Blok 270 metrekaredir A Blok yani eski binanın temeli 1963 yılında atılmış olup 1964 yılında tamamlanmış ve 22 Eylül de hizmete girmiştir Devlet tarafından 9 750 TL’ye satın alınan arazi üzerine yapılmış olup,maliyeti 253 000 TL’dir Bu binaya 1998-1999 Eğitim öğretim yılında Kız Meslek Lisesi taşınmıştır Şimdi Meslek Lisesi olarak kullanılmaktadır B Blok ise 1986 Yılında yapılmıştır Beş dersliklidir Maliyeti 15 000 000 TL’dir Bu binaya Halk Eğitim Merkezi taşınmıştır Yeni binamız 1998-1999 Eğitim öğretim yılında hizmete giren C Blok’a taşınmış olup,bu bina 3 katlı 1180 metrekarelik kapalı alana sahiptir 15 derslikli olup, okulumuzun tamamı devlet tarafından inşa edilmiştir Okula CEVATPAŞA ismi verilmiştir![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi biz
|
|
|
|