|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağaköy, ateş, bilgileri, bursa, gürsu, ilköğretim, okulu, sarıbal |
![]() |
Adaköy Ateş Sarıbal İlköğretim Okulu Bilgileri Gürsu Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adaköy Ateş Sarıbal İlköğretim Okulu Bilgileri Gürsu BursaAdaköy Ateş Sarıbal İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Hakkında - Adaköy Ateş Sarıbal İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Tanıtımı - Adaköy Ateş Sarıbal İlköğretim Okulu Bursa Gürsu İletişimi - Adaköy Ateş Sarıbal İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Resimleri ![]() BURSA İLİ GÜRSU İLÇESİ ADAKÖY ATEŞ SARIBAL İLKÖĞRETİM OKULU I ![]() A - OKULUN ADI : ADAKÖY ATEŞ SARIBAL İLKÖĞRETİM OKULU B – ADRESİ : Adaköy Mahallesi GÜRSU / BURSA C - OKUL MÜDÜRÜ : Nihat ÖZLEM D - TELEFON NO : 0 ( 224 ) 371 18 40 E - AMAÇLARI Türk Milli Eğitiminin Genel amaçlarına ve ilkelerine uygun olarak ; 1- Her Türk çocuğuna iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel beceri, bilgi, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak ![]() 2- Her Türk çocuğunu ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır ![]() F - SEVİYESİ-DERECESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ G – I ![]() ![]() ![]() ![]() H - OKUTULAN YABANCI DİLLER : İngilizce I - KİTAPLIĞIMIZDAKİ KİTAP SAYISI : 153 Adettir ![]() II ![]() A OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz Adaköy İlkokulu olarak, 1962 yılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() B Okulumuz okul yapımında yaptıkları katkılardan dolayı Ateş Sarıbal özel ismini almıştır ![]() C Okulumuzda sadece gündüzlü olarak eğitim yapılmaktadır ![]() D - SEÇMELİ DERSLER I ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() III ![]() OKULUN BİNA DURUMU A- FİZİKİ YAPI Okulumuz 2 müstakil binadan meydana gelmiş olup, bunlardan eski binada İş Eğitimi atölyesi, Fen Bilgisi Laboratuarı Harita odası, Arşiv, spor odası ile Okul Kütüphanesi bulunmaktadır ![]() Ana binada ise 8 adet derslik, müdür odası, bilgisayar dersliği bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() B- İÇME SUYU Mahallemizde içme suyu şebekesinden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() C - KÜTÜPHANE 1 ![]() ![]() ![]() D - KÖMÜRLÜK 1 adet kömürlük (depo) mevcuttur ![]() E – SPOR SALONU Spor salonu olarak kullanılan bir bölüm mevcut değildir ![]() F- DİĞER BÖLÜMLER Sosyal faaliyetler için okul bahçesindeki açık alandan yararlanılmaktadır ![]() ![]() G – OKUL ALANI Okul binaları ve bahçesi 4048 metrekarelik alandan oluşmuştur ![]() Okul bahçesi ihata duvarı ile çevrilidir ![]() Okulun ve ağaçların bakımı görevliler ve öğrenciler tarafından yapılmaktadır ![]() H - REVİR Okulun daktilografı ve revir salonu yoktur ![]() ![]() Misyonumuz; Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde, çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, gelişime açık, bilimselliğe önem veren; toplumun beklentilerine ayak uyduracak, ülkemizi geleceğe taşıyacak, dürüst, çalışkan, kendisine güvenen bireyler yetiştirmektir ![]() Vizyonumuz; Okulumuzda, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren idealist ve özgür bireyler yetiştirmek ![]() Okulumuzu, bilimsel ve sportif alanda başarılı öğrenciler yetiştirerek, çevremizde güvenilir, eğitim kalitesiyle örnek duruma getirmek ![]() Bütün personelimizi, okulumuzda çalışmaktan; her öğrenciyi bu okulda okumaktan zevk alır duruma getirmek ![]() Okulumuzda herkesin, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması, kendini yenileyip geliştirmesini sağlamak ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GÜRSU Adı: ADAKÖY ATEŞ SARIBAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ADAKÖY MAHALLESİ NO:164/1 Telefon Numarası: 2243711840 Kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|