|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, calp, ilköğretim, karamürsel, kocaeli, necdet, okulu |
Necdet Calp İlköğretim Okulu Bilgileri Karamürsel Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Necdet Calp İlköğretim Okulu Bilgileri Karamürsel KocaeliNecdet Calp İlköğretim Okulu Hakkında - Necdet Calp İlköğretim Okulu Tanıtım - Necdet Calp İlköğretim Okulu Resimleri - Necdet Calp İlköğretim Okulu İletişim Necdet Calp İlköğretim Okulu Kocaeli Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Necdet Calp İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Necdet Calp İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Necdet Calp İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Necdet Calp İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Necdet Calp İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KARAMÜRSEL Adı: NECDET CALP İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tabakhane Mahallesi Devlet Yolu Üstü Telefon Numarası: 2624525855 Faks Numarası: 2624525855 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|