Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizevler, gölcük, ihsaniye, ilköğretim, kocaeli, okulu

İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli

İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Hakkında - İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Resimleri - İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu İletişim

Ihsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ihsaniye Denizevler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ihsaniye Denizevler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ihsaniye Denizevler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ihsaniye Denizevler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz, Kocaeli İli Gölcük İlçesi İhsaniye Beldesi Deniz Mahallesi'ndedir Deniz Mahallesi'nde bir okul yapılması için 04041985 yılında İLKOKUL YAPTIRMA ve KORUMA DERNEĞİ kurulmuş ve başkanlığa Musa KÖLEMEN getirilmiştir Dernek okul yeri için gerekli girişimleri yapmış fakat istenilen bir bulunamamıştır
Bunun üzerine Gölcük sakinlerinden Mazhar ÖZEN Okulun bugün üzerinde bulunduğu arsayı Okula bağışlamıştır Koruma Derneği gerekli işlemleri tamamlayıp arsa tapusunu Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmiştir
Milli Eğitim gerekli incelemelerden sonra vilayet yetkilileri ile gerekli görüşmelerde bulunmuş, EKİM 1985 yılında okulun yapımına başlanmıştır Okul 1986 yılında tamamlanıp 1986-1987 Eğitim Öğretim yılında hizmete başlamıştır 1990 yılında Mazhar ÖZEN ve Musa SAN okula 3 dönüm daha arsa bağışlamışlardır Böylece okulun toplam 5586 m2 tapulu arazisi olmuştur 1996 yılı Haziran ayında okulumuz kaloriferli olmuştur
Okulumuz 08071994 tarih ve 701/16763 sayılı Valilik onayı ile İlköğretim okuluna çevrilmiş, 1998-1999 Eğitim ve Öğretim yılında 6 sınıf açılmıştır

İhsaniye Denizevler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: IHSANİYE DENİZEVLER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: IHSANIYE DENIZ MAH USTALAR CD NO:9
Telefon Numarası: 2624355357
Faks Numarası: 2624355357
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com