|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, izmit, karatepe, kocaeli, okulu |
Karatepe İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karatepe İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliKaratepe İlköğretim Okulu Hakkında - Karatepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Karatepe İlköğretim Okulu Resimleri - Karatepe İlköğretim Okulu İletişim Karatepe İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karatepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karatepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karatepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karatepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Karatepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: KARATEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karatepe Köyü izmit Telefon Numarası: 2623512071 Faks Numarası: 2623512071 E-mail Adresi: Web Adresi: - Karatepe İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|