Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kurtlar, vadisi

Kurtlar Vadisi

Eski 05-01-2008   #1
*Lejyoner*

Kurtlar Vadisi

Muro'dan Güldüren Replikler

Kurtlar Vadisi Pusu'nun parlayan yıldızı Muro'nun replikleri dizi fanatiklerinin dilinden düşmüyor
Mustafa Üstündağ'ın hakkını verdiği Muro karakteri diziye renk getirdi İnternet forumlarında dolaşan Muro replikleri ilgi çekiyor

-Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine

-Emperyalİst eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı

-Maalesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor

-Bu don ne böyle; masmavi, bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek

-Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın Çeto

-Burada Lenin'i saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım Ne diyordu büyük lider; Devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel devrimciler gerçekleştirecektir Yani sen değil Çeto, ben

-Millet o kaşığı tarhanaya sallar bu eroine sallıyor

Dizide muro ile başkan arasında geçen diyaloglar da enteresan;

Muro: Başkanım beni emretmişsiniz
Başkan: Geç, otur muro
Muro: Yok, böyle iyi
Başkan: Geç otur **! neval'le aran nasıl ?
Muro: Neval derken?
Başkan: Muroooo
Muro: Örgütsel çalışmalar düzeyinde, arkadaşdan gerekli verimi alıyorum başkanım Yani raporumda da arz ettiğim gibi
Başkan: Raporda verimi nasıl aldığını yazmamışsın muro
Muro: Efendim, devrimci ahlaktan yoksun küçük burjuva zaafları olan satılmış hainlerin çıkardığı dedikodulardan son derece rahatsızım
Başkan: Muro senin aldığın nefesi biliyorum, seni çoktan infaz etmem gerekirdi
Başkan: Kuzey Irak'tan büyük miktarda kaçak sigara geliyor, Kuzey Irak'a gidecek diye büyük miktarda ithal şeker getiriliyor ve iç piyasalara sürülüyor
Muro: Ee başkanım, tütünle şekerle kaç paralık, ne olur ki?
Başkan: Cahil cahil konuşma, senede 5 milyar dolar rant var o işte
Muro: Şeker??? Yav bu tozun her türlüsü para kazandırıyor

Kurt Vadisindeki Kahramanlarını Resimleri En Güzeli Ömer Baba

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/arbayram/Belgelerim/Resimlerim/muroojpg[/IMG]

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/arbayram/Belgelerim/Resimlerim/mematipng[/IMG]

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/arbayram/Belgelerim/Resimlerim/mematiijpg[/IMG]

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/arbayram/Belgelerim/Resimlerim/%F6mer%20babajpg[/IMG]

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/arbayram/Belgelerim/Resimlerim/polatjpg[/IMG]

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kurtlar Vadisi

Eski 05-01-2008   #2
Equinox

Replikler çok eğlenceli resimler çıkmamış yalnız

Eski 05-01-2008   #3
rock_alltime

Konu "Komedi" bölümüne taşınmıştır!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com