Sevmediğiniz Kızdan Ayrılma Yolları |
|
|
#1 |
|
|
Sevmediğiniz Kızdan Ayrılma Yolları*** Hesabı ödede kalkalım Selin ![]() ![]() ![]() *** Bak Ece'ye ne güzel giyinmiş Bi giyinmesini beceremedin ya Selin![]() ![]() ![]() *** Hayır araba benim değil Buluşmaya gelirken çaldım bu arabayı![]() ![]() ![]() *** Evet arkadaşlarla iddiaya girdik Seninle çıkarsam ve beş tane dolu prezervatif getirirsen 50 milyon kazanacaktım Selin![]() *** Bugün doğum günün mü? Kesinlikle gelemem Kurtlar Vadisi var ![]() ![]() Yarında Hayat Bilgisi![]() ![]() *** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() Ne içebilirim diye sana bi soruyum dedim![]() ![]() Tamam anneciğim kapıya yakın oturmam![]() ![]() ![]() *** Ben evlendikten sonra ilişkimiz uzun sürsün istiyorum Selin Sana belki bir ev tutar içini dayar döşeriz Haftada bi gün gelip sende kalırım filan![]() Selin dur nereye gidiyorsun? Tamam haftada iki gün olsun ![]() ![]()
|
|
Cevap : Sevmediğiniz Kızdan Ayrılma Yolları |
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Sevmediğiniz Kızdan Ayrılma Yolları*** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() Ne içebilirim diye sana bi soruyum dedim![]() ![]() Tamam anneciğim kapıya yakın oturmam![]() ![]() ![]() tşkelr ![]()
|
|
Cevap : Sevmediğiniz Kızdan Ayrılma Yolları |
|
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Sevmediğiniz Kızdan Ayrılma Yollarıhehe 25
|
|