Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
180, arabayla, giden, hızla, lüks, tavuk, yarışan

180 km hızla giden lüks arabayla yarışan tavuk

Eski 04-30-2008   #1
bonsoir

180 km hızla giden lüks arabayla yarışan tavuk

Zengin genç yeni spor arabasını denemek için şehir dışında hızla gidiyordugÖsTerge 150 kmye gelince birden yanında bir tavuğun koşmakta olduğunu gördü BiR tavuğun saatte 150 kmhız yapan spor otomobille nasıl yarış edebileceğine hayret etmek üzereyken hayreti ansızın bambaşka noktaya yöneldi
Otomobiliyle yarış eden tavuk üç baçaklıyldıÜç bacaklı tavuğu yakından görebilmek için biraz daha gaza bastı ama onun hızlandığını gören tavukta hızını artırdı, daha hızlı koşmaya başladı:))

Zengin genç yeni spor otomobilinin bir tavuk tarafından geçilmesine dayanamadı:wallbash:gaza iyice bastı ve otomobilin hızını saatte 180 km ye çıkardı arkasındaki otomobilin giderek kendisine yaklaştığını gören tavukta hızını yine artırdı Ve bu defa öyle hızlı koştu ki ,göz açıp -kapayıncaya kadar geçen süre içinde gözden kaybolduZengin genç yeni otomobiliyle hız yapmayı unuttu ,otomobilini yolun kenarına çekti ve sakin sakin düşünüp kafasını toparlamaya çalışıyordu 23

Yol kenarındaki çiftçi genç adamın durduğunu görünce yaklaştı ve birşeye ihtiyacı olup olmadığını sordu"Şu anda aklımı başıma toplamaktan başka hiçbirşeye ihtiyaç duymuyorum"dedi" Söylesem inanmazsın 180km hızla gitmeme rağmen bir tavuk beni geçti hemde üç bacaklı ilginç bir tavuk beni geçti inanamıyorum""Çiftçi şaşırmadı :O 3 bacaklı tavukları biz üretiyoruz !!" dedi BİzİM evde annem babam ve ben yaşıyoruz HePimizde kızarmış tavuğu çok severiz ama üçümüzde tavuğun en çok budunu severiz bu yüzden sofrada sık sık kavga ederizSoNuNDa bu işe bir çözüm bulmak için yıllardır uğraştık ve 3 bacaklı tavuk üretmeyi başardık

Çiftçinin anlattıkları genci hayli merakını çekmişti o merakla sordu :Peki tadı nasıl bişey??3 budunda tadı aynımı??Çiftçi gülmeye başladı :"4 yıl oldu bunları üretmeye başlayalı ,henüz birlokmasının tadamadık lezzetini öğrenemedikkkçÜnkÜüü içlerinden birini olsun ,bir türlü yakalayamadık!!!!:sm_biggrin:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com