180 km hızla giden lüks arabayla yarışan tavuk |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
180 km hızla giden lüks arabayla yarışan tavukZengin genç yeni spor arabasını denemek için şehir dışında hızla gidiyordu gÖsTerge 150 km ye gelince birden yanında bir tavuğun koşmakta olduğunu gördü BiR tavuğun saatte 150 km hız yapan spor otomobille nasıl yarış edebileceğine hayret etmek üzereyken hayreti ansızın bambaşka noktaya yöneldi![]() Otomobiliyle yarış eden tavuk üç baçaklıyldı Üç bacaklı tavuğu yakından görebilmek için biraz daha gaza bastı ama onun hızlandığını gören tavukta hızını artırdı, daha hızlı koşmaya başladı :))Zengin genç yeni spor otomobilinin bir tavuk tarafından geçilmesine dayanamadı :wallbash:gaza iyice bastı ve otomobilin hızını saatte 180 km ye çıkardı arkasındaki otomobilin giderek kendisine yaklaştığını gören tavukta hızını yine artırdı Ve bu defa öyle hızlı koştu ki ,göz açıp -kapayıncaya kadar geçen süre içinde gözden kayboldu Zengin genç yeni otomobiliyle hız yapmayı unuttu ,otomobilini yolun kenarına çekti ve sakin sakin düşünüp kafasını toparlamaya çalışıyordu 23Yol kenarındaki çiftçi genç adamın durduğunu görünce yaklaştı ve birşeye ihtiyacı olup olmadığını sordu "Şu anda aklımı başıma toplamaktan başka hiçbirşeye ihtiyaç duymuyorum"dedi" Söylesem inanmazsın 180 km hızla gitmeme rağmen bir tavuk beni geçti hemde üç bacaklı ilginç bir tavuk beni geçti inanamıyorum""Çiftçi şaşırmadı :O 3 bacaklı tavukları biz üretiyoruz !!" dedi BİzİM evde annem babam ve ben yaşıyoruz HePimizde kızarmış tavuğu çok severiz ama üçümüzde tavuğun en çok budunu severiz bu yüzden sofrada sık sık kavga ederiz SoNuNDa bu işe bir çözüm bulmak için yıllardır uğraştık ve 3 bacaklı tavuk üretmeyi başardık![]() ![]() ![]() Çiftçinin anlattıkları genci hayli merakını çekmişti o merakla sordu :Peki tadı nasıl bişey??3 budunda tadı aynımı??Çiftçi gülmeye başladı :"4 yıl oldu bunları üretmeye başlayalı ,henüz birlokmasının tadamadık ![]() lezzetini öğrenemedikkkçÜnkÜüü içlerinden birini olsun ,bir türlü yakalayamadık![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!:sm_biggrin:
|
|
|
|