![]() |
Nusaybin Eksen Dershanesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nusaybin Eksen DershanesiEksen Dershanesi öğrencileri Eşit Ağır ve Sözel bölümlerinde hazırlayacak Abdullatif Altunkaynak Nusaybin’de faaliyet gösteren Eksen Dershanesi önümüzdeki Eğitim – öğretim yılında üniversite sınavlarına hazırlanacak öğrencileri sadece Eşit ağırık ve Sözel bölümlerinde hazırlama kararı aldı ![]() Muhabirimize açıklama yapan Dershane Müdürü Mesut Edis, önümüzdeki Eğitim – öğretim sezonu için sadece Eşit Ağırlık ve Sözel bölümlerinde kayıt aldıklarını bildirdi ![]() Ediz böyle bir uygulmaya gitme sebebini şöyle açıkladı; “Üniversiteye hazırlıkta Sözel ve Eşit ağırlık bölümleri yılardır Sayısal bölümünün gölgesinde kalıyor ![]() ![]() ![]() Eşit ağırlık ve Sözel bölümleri için bir buçuk aydır Pazartesi günleri ücretsiz kurs verdiklerini kaydeden Edis, 2010-2011 Eğitim öğretim döneminde idalı olduklarını vurguladı ![]() SBS ve KPSS’de de iddialı olduklarını belirten Edis, KPSS yaz kurslarına gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti ![]() ![]() Eksen Dershanesi Eğitim Kadrosu Tarih : Rıdvan Özel, Matematik – Geometri: Orhan Ergin, M ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
|