Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dershanesi, eksen, nusaybin

Nusaybin Eksen Dershanesi

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nusaybin Eksen Dershanesi

Eksen Dershanesi öğrencileri Eşit Ağır ve Sözel bölümlerinde hazırlayacak

Abdullatif Altunkaynak
Nusaybin’de faaliyet gösteren Eksen Dershanesi önümüzdeki Eğitim – öğretim yılında üniversite sınavlarına hazırlanacak öğrencileri sadece Eşit ağırık ve Sözel bölümlerinde hazırlama kararı aldı
Muhabirimize açıklama yapan Dershane Müdürü Mesut Edis, önümüzdeki Eğitim – öğretim sezonu için sadece Eşit Ağırlık ve Sözel bölümlerinde kayıt aldıklarını bildirdi
Ediz böyle bir uygulmaya gitme sebebini şöyle açıkladı;
“Üniversiteye hazırlıkta Sözel ve Eşit ağırlık bölümleri yılardır Sayısal bölümünün gölgesinde kalıyor Bu nedenle böyle bir uygulamaya gittik Ayrıca öğrencileri sadece bir bölümde hazırlamanın öğrenciye daha çok yarar getireceği düşüncesindeyim”
Eşit ağırlık ve Sözel bölümleri için bir buçuk aydır Pazartesi günleri ücretsiz kurs verdiklerini kaydeden Edis, 2010-2011 Eğitim öğretim döneminde idalı olduklarını vurguladı
SBS ve KPSS’de de iddialı olduklarını belirten Edis, KPSS yaz kurslarına gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti

Eksen Dershanesi Eğitim Kadrosu
Tarih : Rıdvan Özel, Matematik – Geometri: Orhan Ergin, M Şefik Yıldırım, Coğrafya: Erkan Atdın, Felsefe- Rehberlik: Zülfikar Taş, Türkçe: Kasım Yavuklu / Nusaybinimcom

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com