pc başındayken insanı çıldırtan çocuklar |
|
|
#1 |
|
|
pc başındayken insanı çıldırtan çocuklarşahsen yasadğm acı geçkler xD xP (tek farq ablaym x( ) Çocuk bilgisayar başındaki abisinin yanına yaklaşır ve pis pis klavyeye bakarak -Abi buna basabiliymiyim -Hayır -Peki buna basabiliymiyim -Hayır hiç birine basamazsın -Anneeaaa abeemm benii oynatmoooo ![]() ühü![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi bu düymeye basabiyiymiyim -Hayır ama şuna basabilirsin -Banane ya o düyme güzey deyiy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi bu düyme ne ![]() (çat!! bilgisayar reset düğmesine basmıştır)-Aaa bilgisayay kapandı -Aannneeaa al şunu yaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bende oynamak istiyoyum -Hayır sen daha oynayamazsın yaşın küçük -Oynayım işte -Oynayamazsın -Oynayım -Oynayamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (sürer gider)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi hani sen bugün arkadaşına gittiydin ya -Eee -İşte ben o zaman bilgisayayı açtım oynadım yaaa (Bilgisayar panikle açılır ve masaüstündeki herşeyin birbirine karıştığı ve bazılarının yok olduğu görülür) -ühüü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi bak naaptım (sırıtarak elindeki çizikler içindeki, abinin en sevdiği oyun cd'sini göstererek) -Neeaaa naaptın cd'me yaa -Kiyliydi yıkadım Güzel olmuş diymi-ühü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük kızkardeş yaklaşır -Abi hadi bana barbikomu (barbie com) açsana-Hayır -Ya lütfen -Hayır silinmiş o -Aneeaa yaa abem barbikomu açmoo (anne gelir) -Oğlum açsana ne istiyosa birazda o oynasın -Hayır ya işim var başka zaman Anneniin bacağına sarılarak -Anne yaa açsın yaa -Oğlum yeter oynadığın sabahtan akşama kadar Birazda kardeşin oynasın(abi olayın uzayacağına ve başının gittikçe ağrıyacağına kanaat getirir ve eli mahkum bi şekilde internet explorer'a yönelir) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve gelinmiştir Heyecanla bilgisayarın başına yönelinir Ve görülen manzara karşısında şok olunur Çünkü klavye ve mouse çikolata içinde kalmıştır![]() -ühü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi mu ne -İşim var -Peki mu ne -Ya işim var gitsene sen -O zaman mu ne Kardeş dışarı çıkartılma çalışmalarına zorluk çıkarttığı için bacağından sürüklenerek oda dışına atılır |
|
|
|