Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, girgin, hakkında, kimdir, murat

Murat Girgin Kimdir? - Murat Girgin Hakkında Bilgi

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murat Girgin Kimdir? - Murat Girgin Hakkında Bilgi

Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin - Murat Girgin Kimdir - Nusaybin yeni Kaymakamı Murat Girgin Hayatı - Murat Girgin Biyografi - Kaymakam Murat Girgin

Orta öğrenimini Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesinde tamamladı 2000 yılında Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu Aralık 2000`de Balıkesir Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı Aydın-Yenipazar, Nevşehir Acigöl ve Denizli-Güney ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı 2002-2003 öğretim döneminde İngilterede Nottingham üniversitesinde Sosyal Politika ve Yönetim alanında yüksek lisans çalışmasını tamamladı 2004 yılının Mart ayında atandığı Çankırı-Yapraklı Kaymakamlığından sonra 19102005 tarihinde Çüngüş Kaymakamlığına atandı ve buradaki Kaymakamlık görevini 28072008 tarihine kadar sürdürdü 05092008 tarihinde atandığı Yeşilli Kaymakamlığı görevine devam etti,
Murat Girgin, 30072010 tarihinde ise Yeşilli'den Nusaybin Kaymakamlığına atandı
Matematik öğretmeni Zeynep Girgin hanımefendi ile evli ve iki çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com