Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevilmeden, sevmek

Sevilmeden Sevmek...

Eski 04-25-2008   #1
gulhan

Sevilmeden Sevmek...

küçük bir çocuk sokaktan geçen baloncuya gözlerini dikmiş öylece ona bakıyormuşİçinden ne olsa şu balonların biri benim olsa diyormuş(hepsi değil sadece birini istiyormuş) Ama baloncı,uya verecek parası da yokmuşBu arada baloncunun elinden balonlar bir anda kurtuluvermiş ve havalanan balonlar ağacın dallarına takılıp kalmış

Baloncu ne yapacağına düşünürken çocuk demiş ki:, baloncu amaca balonlarını ağaçtan kurtarırsam birini bana verir misin
Baloncu; tamam anlaştık demişKurtar biri senin
çocuk ağaca çıkmış ver balonlara zar zor bayağı bir uğraştıktan sonra ulaşmışUlaşmış ulaşmasına ama bir balon diğerlerin ayrılıp ulaşılması daha zor bir yere takılmış Çocuk onu alamamış ve diğer balonlarla ağaçtan inmişBalocu balonlarını almış ve yürümeye başlamışÇocuk:- amca amaca hani söz vermiştin bana bir balon vertecektin demiş
baloncu:ağacı göstererk senin balonun orda demiş
Çocuk baloncununarkasında bakarken şunları söylemiş:-olsun ağaçta da olsa artık bir balonum var

bu hikaye beni çok etkeilemiştiumarım sizin de hoşunuza gitmiştirBir de inşallah başlıkla hikayenin ne alakası var demiyorsunuzdurbu hikaye o beni sevmese de artık benim de bir sevdiğim var diyenlere ve sevenlere

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sevilmeden Sevmek...

Eski 04-25-2008   #2
gülgüzeli

Emeğine sağlık bitanem çok güzeldi

Eski 04-25-2008   #3
gulhan

seninde okuyan gözlerine sağlık ablacım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-29-2008   #4
mehmetrecep

tebrik ederim çok güzel olmuş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-29-2008   #5
seyito

duygusallık var bayağı çok güzel olmuş emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com