![]() |
Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyin |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum DemeyinSakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir
![]() ![]() ![]() ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz ![]() Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım ![]() ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz ![]() Nasıl? Çok mu zor? Fazla mı zahmetli? İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar ![]() ![]() O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz ![]() ![]() ![]() Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır ![]() İyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyin |
![]() |
![]() |
#3 |
asyaland
|
![]() Cevap : Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyinhaa işte konu buu yaa nasıll basitlerştirdik bu güzelim kelimeleri merhaba ,nasılsın gibi bişi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|