Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demeyin, seviyorum, yeter

Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyin

Eski 04-26-2008   #1
JOKER
icon111

Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyin

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin

Lütfen Kullanmayın artık bu sözü Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine Duygularınıza daha denk düşen bir şey Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz Ne de olsa sizin duygularınız

''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir Laf olsun diye söylenen

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz

Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz

Nasıl?

Çok mu zor?

Fazla mı zahmetli?

İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım

O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz Bu kadar basit Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar

Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır

İyi O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek ''Seni seviyorum'' orta malı olsun Zaten oldu olacağı kadar

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum demeyin

Eski 04-26-2008   #2
fbligirl

Cevap : Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum demeyin

gerçektn cok dqru Obstinate tşkler ama bz bast bi kemymş gbi kllnyrz çğu zaman
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyin

Eski 04-29-2008   #3
asyaland

Cevap : Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum Demeyin

haa işte konu buu yaa nasıll basitlerştirdik bu güzelim kelimeleri merhaba ,nasılsın gibi bişi oldu artık biri seni seviyorum dediği zaman hee hee bende diye bii cvp veriliyor oysak inasıl güzel manası var

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com