Ankarada Bulunan Havacılık Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankarada Bulunan Havacılık KurslarıAnkara Havacılık Kursları - Ankara Havacılık Kursları Adresleri - Ankara İlçeleri Havacılık Kursları - Çubuk Havacılık Kursları Burak Sportif Havacılık Pilot Kursu Ankara Çubuk'ta hizmet veren bir kurstur Kurs havacılık dallarında eğitim vermektedir Burak Sportif Havacılık Pilot Kursu kurs ücretleri ve eğitim verilen havacılık dalları hakkında bilgi almak için kursun aşağıdaki telefonunu arayabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: BURAK SPORTİF HAVACILIK PİLOT KURSU Adresi: ESENBOĞA HAVA LİMANI İÇİ CUBUK/ANKARA Telefon Numarası: 3123980000 Faks Numarası: E-mail Adresi: burakhav@burakhavacilik org trSindel Havacılık Pilot Kursu Ankara Çubuk'ta hizmet veren bir kurstur Kurs havacılık dallarında eğitim vermektedir Sindel Havacılık Pilot Kursu kurs ücretleri ve eğitim verilen havacılık dalları hakkında bilgi almak için kursun aşağıdaki telefonunu arayabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: SİNDEL HAVACILIK PİLOT KURSU Adresi: ESENBOĞA HAVAALANI ÖZEL HANGARLAR BÖLÜMÜ KALYON HANGAR NO:5 ÇUBUK-ANKARA Telefon Numarası: 3128271646 Faks Numarası: E-mail Adresi: sindelair@sindelair com tr
|
|
|
|