|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, etimesgut, ilköğretim, okulu, sakarya |
![]() |
Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sakarya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sakarya İlköğretim Okulu Resimleri - Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun mahalleye ilk defa Elvan Köyünden Emiroğlu ailesinden Emir Ahmet isimli şahıs bugünkü tren durağının bulunduğu yerdeki tarlasına bir ev yaparak yerleşiyor ![]() başka yerlerden gelen aileler buradaki tarlalardan yer satın alarak ev yapıp bir yerleşim birimi oluşturuluyor ![]() Oluşan bu mahalle halkı Elvan Köyleri şehir merkezine ulaşım için tren durağı olması girişiminde bulunuyorlar ![]() Bu girişimin sonunda kurulan tren istasyonuna Emirler durağı ismi veriliyor ![]() Emirler Ahmet’in evinde 25 ![]() ![]() ![]() 1975 yılında Emir Ahmet’in evinde açılan Emirler İlkokulu bugünkü halk eğitim merkezine taşınır ![]() sonra Emirler Ortaokulu adını alır ![]() Emirler Ortaokulu bu binaya taşınarak Sakarya İlköğretim Okulu Adını alır ![]() Hedef kitlemize iyi bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak, eğitim alanında öncü ve örnek olabilmek, çağın gereğine uymak, hatta ötesine geçmek, eğitim teknolojilerindeki geliĢmeleri yakalamak ve geliştirmek, üst öğrenim kurumlarına özgüveni yüksek, yeni yüzyılın gereksinimlerini yerine getirebilecek bilgi ve becerilere sahip öğrenciler kazandırmak ![]() Sakarya İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Piyade Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122440908 Faks Numarası: 3122440908 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Sakarya İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|