|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, eğitim, etimesgut, ilköğretim, naim, okulu, samiye, vakfı |
![]() |
Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri - Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONNUMUZ Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, bayrağını seven, çevreci, ilkeli, dürüst, yenilikçi gençler olarak yetiştirebilmektir MİSYONUMUZ “Benim çocuğum” sözü yerine “bizim çocuğumuz” Okulumuzda herkes birbirine güvensin ve destek olsun ![]() Okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için çalışsın ![]() Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: SAMİYE NAİM EĞİTİM VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ERYAMAN MAH ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122820202 Faks Numarası: 3122820055 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Ok ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|