Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, dumlupınar, ilköğretim, kalecik, okulu

Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Kalecik Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Kalecik Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kalecik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dumlupınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri - Dumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında

MİSYONUMUZ
misyonumuz

Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş,yenilikçi ve 21yüzyılın ihtiyaçlarına cevap veren, sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı kendine güvenen başarılı öğrenciler yetiştirmek, çevreye yarar sağlamak ve tüm paydaşlarının memnun olduğu bir kurum oluşturmak için varız

Misyonumuz, ÜSTÜN NİTELİKLİ İNSAN YETİŞTİRMEKTİR

VİZYONUMUZ
vizyonumuz Milli eğitim temel ilkeleri çerçevesinde sunduğumuz eğitim öğretim hizmetleriyle; Çağın ihtiyaçlarına, geleceğin beklentilerine cevap verebilecek bilgi ve teknoloji üretimini sağlayacak üstün nitelikli insan gücünün yetiştirilmesini temin için, Uluslar arası kalite yönetim standartlarına uygun sürekli kendini yenileyen bir kurum olarak, hizmet alanların ve hizmet verenlerin memnuniyetinin sağlanması ve sürekli iyileştirilmesi kurumumuzun ana politikasıdır

Vizyonumuz, BİLGİ VE TEKNOLOJİNİN REFAHA DÖNÜŞMESİNE ÖNCÜLÜK ETMEKTİR

FELSEFEMİZ
FEL3
Öğrencileri Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı;
Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren;
Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;
Türkçe’mizi ve en az bir yabancı dili mükemmel kullanan,
İnsan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir

FEL2 Bu amacı gerçekleştirmek üzere;
Öğrencilerin; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip olarak yetiştirilmelerini sağlamak,
Öğrencileri; hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip ve insan haklarına saygılı kişiler olarak yetiştirmek,
Öğrencilerin; topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirilmelerini sağlamak,
Okulun bir eğitim öğretim kurumu olmasının yanı sıra, çevrenin bir kültür merkezi olması gerektiğinden hareketle; çevre, aileler ve diğer okullarla iyi ilişkiler kurmak,
Öğrencilerin yetenek ve niteliklerini modern metotlarla geliştirebilmeleri maksadıyla program ve projeler geliştirmek, eğitimin kalitesini yükseltmek,
FEL5
Öğrencilerin ilgi istek, yetenek ve yaşlarına uygun beceriler kazanarak yüksek öğretim kurumlarına hazırlanmalarını sağlamak,
Öğrencilerin, okuma, anlama, yazılı ve sözlü iletişimde düşüncelerini düzgün ve tutarlı bir şekilde anlatabilmek, toplum içinde rahat konuşup düşüncelerini açıklayabilmek, amacıyla Türkçe’yi çok iyi kullanmalarını sağlamak,
Öğrencilerin müzik, sahne sanatları, resim ve plastik sanatlar gibi güzel sanatlardaki yeteneklerini geliştirmelerini teşvik etmek,
Öğrencilerin, değişik kültürlerin yer aldığı dünyamızdaki güncel olay ve sorunların bilgi ve bilincinde olmalarını sağlayacak, barış ve adalet ülkülerinin yaygınlaşmasına yardımcı olmak,
FEL4
Öğrencilerin, sosyal ve kültürel hizmetleri de kapsayan eğitici çalışmalara katılmalarını sağlamak,
Öğrencilerde ilgi ve istek uyandırarak onları bilimsel araştırmaya yöneltmek, teorik ve uygulamalı bilimlerde neden-sonuç ilişkilerini anlamalarına olanak hazırlamak,
Öğrencileri; güncel konularda, yakın çevre, yurt ve dünya sorunları üzerinde düşünmeye yönlendirerek olaylara eleştirel bakış açısıyla çözüm üretme becerilerini geliştirmek,
Öğrencilerde; yaşadığımız çevrede toprak, su, hava ve gürültü kirliliğini önlemenin duyarlılığı içinde, çevre bilincini uyandırmak ve onları bu sorunlar üzerinde düşünmeye ve çözüm üretmeye yöneltmek,
Öğrencilerin Atatürk’ün “Yurtta barış, Dünyada barış” anlayışının felsefesi içinde, öncelikle yurt içinde toplumsal barış ve huzuru sağlamanın önemini kavramalarına ve onları dünyada barış, dostluk ve kardeşliğin asgari koşullarını düşünmeye yöneltmek,
FELSEFE1
Öğrencileri, Ülkemizin ekonomik kalkınmasının ve gelişmesinin kriterleri üzerinde düşünmeye yöneltmek, amaç kabul edilmiştir

MAkif Ersoy İlköğretim Okulu; öğretmen, öğrenci ve velileriyle birlikte sürekli büyüyen bir kurum olarak var olmaya, eğitim ve kültür alanlarında Çınar'da önderlik etmeye, Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiye'mizin her alanda muassır medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkıda bulunacak gençler yetiştirmeye devam edecektir
Dumlupınar İlköğretim Okulu Ankara Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dumlupınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dumlupınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ŞENYURTMAHNO:111

Telefon Numarası: 3128571732

Faks Numarası: 3128571049

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: KALECİK - Dumlupınar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com