|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bala, bilgileri, ilköğretim, okulu, tınaztepe |
![]() |
Tınaztepe İlköğretim Okulu Bilgileri Bala Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tınaztepe İlköğretim Okulu Bilgileri Bala AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Tınaztepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Bala'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tınaztepe İlköğretim Okulu Resimleri - Tınaztepe İlköğretim Okulu Hakkında ![]() TARİHÇE VE GENEL BİLGİ Bala ilçesi halkı yaklaşık bundan 130 yıl önce Karaali köyünden ikamet etmekteydiler ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1933 yılında ilk defa eğitim-öğretime aynı bahçe içerisinde açılmıştır ![]() Okulun yerinin halk tarafından Tınaztepe denilen tepenin yamacında olması sebebiyle okula da isim olarak "Tınaztepe İlkokulu" denilmiştir ![]() Okulumuzun kuruluş amacı; ilköğrenim çağındaki çocukları ilköğrenimlerini tamamlayarak orta öğretime ve meslek alanlarına hazırlamak, Türk vatandaşlarını okur yazar kılmak, cehaletten kurtarmak ilmin ışığında aydınlık yarınlara taşımaktır ![]() Okulumuz normal öğretim yapmaktadır ![]() Okulumuz 3 pafta nolu, 42 ada nolu, 46 parsel nolu ve 4900 m² alanı olan bir bahçe içerisinde 300 m² alan üzerine iki katlı olarak yapılmıştır ![]() Bahçe kenarları duvarlarla çevrilidir ![]() ![]() Ön tarafta bulunan tören alanı ilçe belediyesi tarafından asfaltlanmıştır ![]() Okulumuza derslik sayısının yetersiz olmasından dolayı Ek Bina yapılmıştır ![]() Yapılan Ek Bina 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında hizmete girmiştir ![]() Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır ![]() ![]() Okulumuzda her sınıftan 1 şube bulunmaktadır ![]() 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle okulumuzda öğrenim gören öğrenci sayısı 208 dir ![]() Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 5 Sınıf Öğretmeni, 4 Branş Öğretmeni ve 2 Yardımcı Personel bulunmaktadır ![]() VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda: Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı Özgüvenini kazanmış Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir MİSYONUMUZ Biz, bütün öğrencilerimize,bilgiye ulaşmayı öğretmek, öğrencilerimizi herşeyi sorgulayan, yapıcı, yaratıcı ve bilimsel düşünen, haklarını bilen ve arayabilen bireyler olarak yetiştirmek ve onlara, hızla gelişen ve değişen dünyayı anlayabilmeleri ve uyum sağlamaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmak için varız ![]() ![]() Tınaztepe İlköğretim Okulu Ankara Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / BALA Adı: TINAZTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARTALTEPE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128761009 Faks Numarası: 3128761009 E-mail Adresi:354831@meb ![]() ![]() Web Adresi:Tınaztepe İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|