|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çuvalınıza, elma, koyardınız, olsaydınız |
![]() |
Siz Olsaydınız, Çuvalınıza Kaç Elma Koyardınız?... |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Siz Olsaydınız, Çuvalınıza Kaç Elma Koyardınız?...Pazara elma satmaya giden iki arkadaş, yolda bir sepet içinde 20 elma bulurlar ![]() ![]() İkisi de birer çuvala kendi elmalarından koyup daha sonra karşılaştıracaklardır ![]() ![]() Eşitlik durumunda elmalar paylaşılacaktır ![]() Yapılan anlaşmaya göre iddiayı kazanan sepeti, kaybeden ise çuvalları alacaktır ![]() Siz olsaydınız, çuvalınıza kaç elma koyardınız? ![]() ![]() ![]() Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız ![]() 09 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Siz Olsaydınız, Çuvalınıza Kaç Elma Koyardınız?... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Siz Olsaydınız, Çuvalınıza Kaç Elma Koyardınız?...Ben olsam iddia üzerine elmaları koyacağımız çuvala sadece bir tane elma koyarım,böylelikle karşı taraf sepetteki 20 elmayı alabilir,bense hem onun kendi çuvalına koyduğu elmaları(ki muhtemelen 20'den fazladır)hemde bana ait olan çuvaldaki 1 elmayı alırım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız, Çuvalınıza Kaç Elma Koyardınız?...Maalesef cevabınız doğru değil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız, Çuvalınıza Kaç Elma Koyardınız?...Çuvalıma 19 elma koyarım ![]() ![]() ![]() ![]() Her ne kadar bir şeyleri atlamışım gibi hissediyor olsam da şu an için görebildiğim en kârlı durum ![]()
|