![]() |
Her Yer Soğuk Yüreğim Gibi!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Her Yer Soğuk Yüreğim Gibi!!![]() Gecenin karanlığında bana güneşi yaşatandın sen ![]() ![]() ![]() Gözlerimde tek bir damlayı görmemek için herşeyi yapandın ![]() ![]() ![]() "Ağlarsan sana hakkımı helal etmem " demiştin ya bakma şuan gözlerimdeki yaşlara, TOZ KAÇTI YALANINA SIĞINIYORUM YOK CANIM AĞLAMIYORUM ![]() ![]() ![]() Gittim ya Sanma ki sevgim bittide, bitti herşey ![]() ![]() ![]() Gitmem Gerekiyordu gittim ![]() ![]() Nedenini sorma / sormayın ![]() ![]() ![]() Aslında bende bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() unuttum dedim ya soranlara seni , unutmadım işte !!! Neyse, Kabullenmiştim sensiz günleri Resimlerini sakladım ,sakladım da !! Anılarımızı sensizliğin acısın da yüreğimde oluşan ateşte yaktım ![]() ![]() ![]() sonra şişelere sarıldım Unutmamda yardımcı olcaklardı, dost sandım ![]() ![]() Acımı hafifleticeklerdi güya olmadı hiçbir şey , hiçbir kimse yüreğimdeki yarama kabuk bağlatamadı!! ![]() Varlığında yazdı,bahardı ![]() ![]() ![]() Yüreğimde kelebekler kuşlar kanatlanırdı ![]() Bütün güzellikler benimleydi Gökkuşağımdın,maviydin,yeşildin,pembeydin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Bende Herşeydin ![]() ![]() BİTTİ ![]() ![]() Geriye dönüp baktım ![]() ![]() ![]() ![]() Renklerim kayıp mavilerim gitmiş yerini siyahlar,griler ele geçirmiş ![]() ![]() Her yer soğuk yüreğim gibi Baharlar nerde GERİ GELİCEK Mİ? ![]() Uçurumun kenarındayım / kenarındasın Hep orda kal kimse sana dokunamasın gerekirse BEN bile ![]() ![]() ![]() Kimseler seni soldurmasın ![]() ![]() ![]() Sahte gülümsemeler takınıyorum ![]() Gözümün ucunda biriken gözyaşlarını engellemeye çalışıyorum ![]() Zaman anlamını yitirdi ![]() ![]() Sadece nefes alarak günleri öldürüyorum ![]() ![]() ![]() Sessiz çığlıklar büyütüyorum yüreğimde, kelimelerim tükendi, Oysa ki ben sende sevmeyi sevmiştim, sende aşkı, sende sevmeyi, Herşeyi be herşeyi ![]() ![]() Baktıkça yüreğimi aydınlatan bazen mavi bir bulut , bazen deniz ama her zaman yüreğimde umuttun ![]() ![]() Şimdi sen yoksun biz yokuz , hayaller yıkık, ben bitik,ruhum ölü,ben hasta ![]() ![]() ![]() Kalbim Sensizliğin Yasında ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizlik denizinde her gün her gece boğuluyorum ![]() ![]() Hani elini uzatsan tutarsın belki biliyorum ![]() ![]() ![]() MUTLULUĞUNU BOZAMAM SANA BEN KIYAMAM ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Her Yer Soğuk Yüreğim Gibi!! |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Her Yer Soğuk Yüreğim Gibi!!emeğine sağlık ablacım tek kelımeyle süpersın ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Her Yer Soğuk Yüreğim Gibi!! |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Her Yer Soğuk Yüreğim Gibi!!Teşekkürler canım okuyan bakan gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
|