|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adnan, bilgileri, hadiye, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, sürmegöz |
![]() |
Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Selçuklu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Bilgileri Konya SelçukluAdnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Hakkında - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Tanıtım - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu İletişim Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Tarihçesi: Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu 2004 yılında eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında Konyalı hayırsever işadamı Adnan SÜRMEGÖZ tarafından yaptırılmış, 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN tarafından eğitime açılmıştır ![]() Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 01 ![]() ![]() ![]() Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu 5 idareci, 60 öğretmen, 1 memur, 1 hizmetli ile öğrenci ve velilerine hizmet etmektedir ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz 3496 m 2 arsa üzerine 1356 m 2 alan üzerine inşa edilmiş olup, bodrum katı, Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() Bodrum katı; Çok amaçlı salon, öğrenci soyunma odaları, 2 Fen Bilgisi Laboratuarı, tasarım atölyesi, resim atölyesi ve kantinden oluşmaktadır ![]() Zemin Katı; Müdür odası, 1 Müdür Başyardımcısı odası, 1 Müdür yardımcısı odası, Memur odası, Hizmetli odası, 11 derslik, 3 Anasınıfı ve öğrenci lavabolarından oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: ADNAN HADİYE SÜRMEGÖZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FERİT PAŞA MAH ![]() Telefon Numarası: 3322354273 Faks Numarası: 3322353956 E-mail Adresi: Web Adresi: - Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|