|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çelebi, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, süleyman |
![]() |
Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaSüleyman Çelebi İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Tanıtım - Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Resimleri - Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu İletişim Selçuklu Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Hüsamettin Çelebi Mahallesinde 2001 yılı “İlköğretim Yatırım Programı” ile yapımı tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SELÇUKLU SÜLEYMAN ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜSAMETTİN ÇELEBİ MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322452021 Faks Numarası: 3322466323 E-mail Adresi: s ![]() ![]() Web Adresi: - KONYA Seluklu Sleyman elebi İlkğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|