|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, toki |
![]() |
Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaToki İlköğretim Okulu Hakkında - Toki İlköğretim Okulu Tanıtım - Toki İlköğretim Okulu Resimleri - Toki İlköğretim Okulu İletişim ![]() Selçuklu Toki İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Toki İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 2006 - 2007 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle faaliyetlerine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çağdaş dünyanın ve geleceğin Türkiyesi' nin aradığı insanı yetiştirmek, kaliteli bir eğitim anlayışıyla mümkündür ![]() ![]() ![]() Toki İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SELÇUKLU TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAZIR MAHALLESİ GÜLSARAYSK ![]() Telefon Numarası: 3322630270 Faks Numarası: E-mail Adresi: tokiilkogretim@gmail ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() Toki İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|