![]() |
Cacık (Alman Usulü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cacık (Alman Usulü)![]() MALZEMELER: 2 çekirdeksiz salatalık, 1 tatlı kaşığı tuz, 1'er bağ maydanoz, dereotu ve fesleğen, 6 dal sığırdili, 10 yaprak kuzukulağı, 1 yeşil soğan, 2 diş sarımsak, 800 g yoğurt, 200 g taze krema, 1 tutam şeker, akbiber, limon suyu, kırmızı turp, garnitür için dereotu ![]() YAPILIŞI: Salatalıktan bir parça kesin ve garnitür için saklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öneri: Cacığın içine birkaç parça buz atın; yoğurdu azaltıp yerine daha fazla taze krema koyabilirsiniz ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|