![]() |
İşte Mucize Reçete |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Mucize Reçete1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() LAHANA KÜRÜ :KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN :SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN ![]() :BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN ![]() :10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN :KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN ![]() ![]() ![]() ![]() FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN :4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN ![]() İLK BEŞ GÜN: HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI İKİNCİ HAFTA: HER GÜN BİR SU BARDAĞI ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI ALTINCI HAFTA: ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK YEDİNCİ HAFTA: BİR SU BARDAĞI ( sabah ve akşam )NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR ![]() ![]() BU YAZIDA TEMPO DERGİSİ İNTERNET SİTESİNDEN ALINTIDIR ![]() İSTEYEN OLURSA LİNKİNİDE EKLİYORUM LÜTFEN DİKKAT ? BEN BASKA Bİ YERDE BU KÜRÜN UYGULANIŞ ŞEKLİNİN DOKTOR TARAFINDAN TELEVİZYONDA ANLATİM YORUMUNU OKUDUM ![]() ![]() BEN BÖYLE YAPICAM AMA İSTEYEN 15 GÜN YAPAR 1 HAFTA ARA VERİR GENE 15 GÜN ARA VERMEDEN DEVAM EDER ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Maydanoz ile dipdiri olun Genç görünmek, zinde ve dinç olmak, cildinize canlılık, güzellik ve tazelik kazandırmak, vücudunuzdan toksin atmak, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek enfeksiyonlara karşı direnç arttırmak, dolaşım bozukluğu yaşamadan kilo vermek, ruh sağlığınızı güçlendirmek istiyorsanız Prof ![]() ![]() Kökleri hariç, saplarıyla birlikte 15-20 tane taze maydanozu havanda iyice ezin, üzerine yarım limon sıkın İyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına tüketin, üzerine bir bardak su için ![]() On beş gün ara vermeden her sabah bu kürü uygulayın ![]() Sonra bir hafta ara verin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|