![]() |
Mutlu Olmanın Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
Mutlu Olmanın SırlarıUfak şeyleri dert etmeyin ![]() :wallbash: Kusursuz olmayabileceğinizi kabul edin ![]() ![]() ![]() Rahat ve ılımlı olunn Birisine bir iyilik yapınn ![]() Sevgi elini önce siz uzatın:56:58 ![]() Sık sık tekrar edin"hayat bir acil durum değildir" Tanımadığınız insanların gözlerine bakın ve gülümseyerek merhaba deyin ![]() ![]() Hergün kendinize sessiz zaman ayırın:sm_wink: Rastgele iyilikler yapın ![]() Övgü ve yergi aynı şeydir ![]() ![]() Bir davranışın ardındakini görmeye çalışın ![]() ![]() Masumiyeti görün,:img-blush2: Gönlü bol olmayı haklı olmaya yeğleyin ![]() Bu ifadeyi iyi anlayın"nereye giderseniz siz ordasınız"!! Aynı anda birkaç şey yapmaya kalkışmayınız Kendinizi FıRtınAnıN gözünde bulunmaya alıştırın ![]() ![]() Planlarda esnek olun Sahip olduğunuz şeyleri değil !!!! Elde etmiş olduklarınızı düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() Olumsuz düşüncelerinize yüz yermemeye çalışın ![]() Bulunduğunuz konumda mutlu olmaya bakın ![]() UnUTmAyIn İNSanı eDİnDiği hUYLar OLuŞTURUR Sorunlarınızı öğretmeniniz olarak görün:sm_cool: Varlığınızı bütünüyle kabul edin ![]() Başkalarını suçlamayı bırakın ![]() Unutmayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mutlu Olmanın Sırları |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Mutlu Olmanın Sırlarıben hiç mutlu olamıyorum bugün bnları okludum ve hak verdim teşkkrler inaşllh bndan snra mutluolurm |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mutlu Olmanın Sırları |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Mutlu Olmanın Sırlarıpaylaşım gerçkden güzeldi emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|