![]() |
.......Bir Saat.....................( Mükemmel Bir Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() .......Bir Saat.....................( Mükemmel Bir Hikaye)Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken bulmuş ![]() Çocuk babasına: "Baba 1 saatte ne kadar para kazanıyorsun?" diye sormuş ![]() ![]() Bunun üzerine çocuk: "Babacığım lütfen bilmek istiyorum" diye cevap vermiş ![]() "İlla ki bilmek istiyorsan 20 dolar kazanıyorum" diye cevap vermiş ![]() "Peki bana 10 dolar borç verir misin?" diye sormuş ![]() "Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok hadi derhal odana git ve kapını kapat" demiş ![]() ![]() ![]() "Uyuyor musun?" diye sormuş ![]() "Hayır" demiş ![]() "Al bakalım istediğin 10 doları sana az önce sert davrandığım için üzgünüm ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" demiş ![]() "Teşekkür ederim babacığım" Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkarmış adamın suratına bakmış ve yavaşça paraları saymış bunu gören adam iyice sinirlenerek: "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?" demiş ![]() "Ama yeterince yoktu" demiş ve paraları babasına uzatarak: "İşte 20 dolar, 1 SAATİNİ BANA AYIRIR MISIN?" demiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|