Profesörle Ögrencisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Profesörle ÖgrencisiPROFESÖRLE ÖGRENCİSİ Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" Ögrenci: "O zaman ben ucuyorum ![]() ![]() " Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavinin basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis Yolda yürürken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise para var Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim ![]() ![]() " Profesör: "Ben akil olan cuvali secerdim ![]() ![]() " Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer ![]() ![]() Profesör çok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Öküz" yazmis Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesör, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi Unutmussunuz "- demis |
|
|
|