Ben Seni Küçükken Sevdim... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Seni Küçükken Sevdim...![]() Yüzümü yıkadığım suda seni anlamlandırma çabasına gireceğimi hiç düşünmemiştim Neydin, kimdin ve ne yapmak istediğine dair en ufak bir fikrim dahi yok Açık bulduğun ülkemin kapılarından süzülerek içeri girdiğini hatırlayabiliyorum Ya sonrası![]() ![]() ? Acı ve hüzünle birleştirdiğin yaşamından bana verebileceğin bir tek sözlerin kaldı geride Sen zaten yoktun ve ben, hep kendimle konuştum Seninle ilgili biriktirdiğim her anıda şimdi ben varım Bana bıraktığın her bir sözü kendim söyledim, benden ayrılma sözcüklerin mahkumu olurken tıpkı bendin![]() ![]() Bana benzeyen ne de çok yanın varmış Karşı cinsimi arama çabasında sana rastladığım an Adem Havva’sına kavuşmuş,cennet yerle yeksan olmuştu Sen dünyayı cennete çeviren bir isimdin artık Sen dündün, ve çocukluğuma dönme çabamın baş aktristi![]() ![]() Sahi ne çok salladım seni kendi ellerimle kurduğum salıncakla Düşeceğinden ödüm kopsa da sallanırken attığın her bir kahkahada kendimi bularak baktım gözbebeklerine Şimdilerde yokluğuna alışsa da gözlerim bilmelisin ben seni küçükken sevdim![]() ![]() ![]() ![]() Alintidir ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|