|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çok, kötü, okuyunca, satanistarkadaşlar, ürperdim |
Satanist(Arkadaşlar Okuyunca Çok Kötü Ürperdim)(+18) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Satanist(Arkadaşlar Okuyunca Çok Kötü Ürperdim)(+18)Benim adım eren 55 yaşındayım size yıllar önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum O zamanlarda ben 12,abim 20 yaşında idi 2 katlı bir evde oturuyorduk Bu eve yeni taşınmıştık Çanakkalede olan bu ev şirin bir evdi ama içimde kötü bir his vardı Eve girmek istemiyordum Ailem 4 kişi idi 2 kardeştik Abimmin bir özelliği vardı Kimseyle aynı odada yatmak istemezdi hep tek başına bir odada kalırdı Neyse eve taşındık O gün gördüğüm rüya çok kötüydü Neye benzediğini göremediğim bir cisim bana yukarı kata çık diyordu Neden dedim ve rüyamdan uyandım ağlıyordum Annem ve babam beni sakinleştirdiler 2 gün yine aynı rüyayı gördüm Yine çok korkmuştum Bu arada abim arkadaşlarıyla geziye gitmişti Ve ben 1 hafta boyunca sürekli olarak bu rüyayı gördüm Çok kötü oldum dudaklarımda uçuklar çıkmıştı bir sürü Annem bu olaya dayanamdı ve beni hastaneye götürdü Geldiğimizde birşeyi değiştirmeyeceğine inanıyordum O gece yine aynı rüyayı gördüm Artık canıma tak etmişti ağlayarak üst kata çıktım Bir şey yoktu abimin odasına çıktım Ve o an beynimden sıcak sular indi Abimin cansız bedenini gördüm 2 kişi abimin başında bıçakla vücudunu kesiyorlardı Bu olamazdı abim hani geziye gitmişti olamaz!meğersem o namussuz herifler abime 1 hafta boyunca işkence etmişler Ve bu gece onu öldürmüşlerdi Gelelim bu duruma annem beni hastaneye götürdüğü sırda tam evden çıkarken 2 satanistin saldırısına uğradık Ve 1 hafta boyunca kesici maddelerle işkenceye uğramıştık Ben tam 2 yıl boyunca hastanede tedavi gördüm Ve bu olayın etkisinden hala kurtulamadım![]() ![]() ![]() yorum yok ![]() ![]() |
|
|
|