Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gittiğin, kal, yerde

Gittiğin Yerde Kal!!!

Eski 04-12-2008   #1
gülgüzeli

Gittiğin Yerde Kal!!!

Yüreklerimiz mahzunken acıları evlat edinmişken hayata tedirgin gözlerle bakarken
Bulmuştuk birbirimizi… Yaralarımızı sardık umutlandık Bir daha hiç bulamayacağız
Dediğimiz aşkı yakaladık…çocuklar gibi sevindik ve deliler gibi sevdikyollar sana gelirken hep kısa, senden ayrılırken hep uzun olurdubana ellerin değil hayat dokunurdu
Seninleyken yaşardımsadece seni yaşardım
Böyle yakındık ya birbirimize, bu aşk hiç bitmez sanırdım
Yanılmışım
Bir sevdayı büyütmek hiç kolay değildir yar! Daha baştan benim sevdam büyük olmalı demiştim de, “ korkutamazsın beni” diye cevap vermiştin
Ben sevdamı adım adım büyütürken, sen kaçış planları yapıyormuşsun
Ayın karanlık yüzüne doğru firara kalkmışsın da ben fark edememişim
Gerçekten korktun Bu büyük sevdanın altında ezilmekten korktun
Beni, benim seni sevdiğim gibi sevememekten korktun Suçlamıyorum seni
Kimi sevsem, kime açsam yüreğimi aynı şeyleri yaşıyorum , şaşırmıyorum

Sözlerin çınlıyor kulağımda “seni sevmediğim gün ölüyüm ben” deyişin geliyor aklıma
Sonunda bu şehri de terk edeceğim Yağmurun yağmadığı neresi varsa oraya gideceğim

Gelme benimle olur mu kal gittiğin yerde
Bir kez kaybettim seni, gelirsen yine gideceksin ve ben bu kez dayanamam gitmene
Bu kadar güçlü olamam
Şimdi dayanmaya çalışıyorum o yürek sancılarına, bir daha katlanamam
Ölürüm anlıyor musun? Gelme o yüzden, yarım yamalak da olsa yaşamamı istiyorsan gelme
Orada kal yar yağmurlarda seninle kalsınyağmursuz iklimlerdir şimdi menzilim, sensizliğe doğru yola çıkmalıyım
Dönüş yok bizim için aşk bitti…
Orada kal gittiğin yerde
Seni benden ayıran her neyse, onunla kal…
Kal ki değsin gittiğine…!!!!

Alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com