Gercek Askin Anlami Buymus...! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gercek Askin Anlami Buymus...!Iki sevgili bir motosikletin üzerinde 180 km hizla giderken aralarinda söyle bir konusma geçer: Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanli : Peki beni sevdigini söyle Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla Delikanli : Simdide bana sikica saril (Kiz delikanliya sikica sarilir) Delikanli : Kaskimi alip kendine takar misin? Basimi çok SIKTI![]() ![]() ![]() Kiz :Kiz bir anlam veremez ama kaski takar Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motosiklet, fren arizasi nedeniyle bir binaya çarpti Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu![]() Oysaki gerçek hiçte gazetelerde yazdigi gibi degildi Yolun yarisinda delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti![]() Bunun yerine kizdan kendisini son kez sevdigini söylemesini ve kendisine son defa sarilmasini istemisti Sonra da kendi ölümü pahasina kizinbasligini takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti Iste gerçek askin anlami da buydu![]() ![]() !![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|