ßir Ablanın Günlüğü .. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ßir Ablanın Günlüğü ..aßlaysanız ![]() ![]() Yada aßla olmaya adaysanız veya hiç aßla olmadıysanız Okuyunn(= aßilerde Okuya ßilir kahramanımızın 55 yaşındayken tutmaya başladığı bir günlük ![]() ![]() o bir abla![]() ![]() 5 haziran 1977=> annem bugün babama "hamileyim" gibi bişey söyledi ![]() ![]() babam da çok sevindi nedense ![]() ![]() hemen orda öpüşmeye başladılar![]() ![]() terbiyesiz şeyler ![]() ![]() ayıp oluyor![]() ![]() gidin yatak odasına da orda yapın ne yapçaksanız alla allaa![]() ![]() 18 eylül 1977=> annem acayip kilo aldı hiç dikkat etmiyor bu aralar kendine ![]() ![]() kocaman bir göbeği var![]() ![]() 25 kasım 1977=> babam sürekli annemin karnına kulağını dayıyor ![]() ![]() manyak mı bu adam? 19 aralık 1977=> annem iyice göbeklendi ![]() ![]() hiç bir iş yapmıyor![]() ![]() ev pislik içinde ![]() ![]() alayım süpürgeyi de şöyle bir temizlik yapayım demiyor![]() ![]() babannemle ananem sık sık bize gelir oldular son günlerde ![]() ![]() onlar yapıyor temizliği yemeyi ![]() ![]() 17 ocak1978=> ev çok kalabalık ![]() ![]() annemi "hastane" dedikleri bir yere götürüyorlarmış ![]() ![]() neler oluyor anlamıyorum? hayırdır inşallah![]() ![]() 18 ocak 1978=> bugün çok tuhaf bişey oldu ![]() ![]() babam beni hani annemi götürdükleri "hastane" denilen yere götürdü ![]() ![]() annemin kucağında beze sarılı bişii var ![]() ![]() kedi galiba? babam çok mutlu![]() ![]() ben de bakmak istiyorum nedir o acaba? sonra babam beni kucaklayıp gösterdi onu ![]() ![]() ben bişeye benzetemedim ![]() ![]() maymun gibi bir şey![]() ![]() sürekli ağlıyor![]() ![]() bana "artık abla oldun sen" dediler " sana kardeş geldi" dediler ![]() ![]() duraksadım ![]() ![]() abla ne demek? kardeş ne demek? 19 ocak 1978=> annem ve biz "kardeş" denen şeyle beraber hâlâ hastanedeyiz ![]() ![]() sürekli annemin kucağında meme emiyor![]() ![]() karnı çok aç galiba ![]() ![]() muz versem yer mi? ben yerim![]() ![]() 20 ocak 1978=> döndüğümüzden beri eve giren çıkanın haddi hesabı yok ![]() ![]() bu ne yaa? türbe gibi oldu ev![]() ![]() her gelen de o "kardeş" denen şeyi pek bi sevdi![]() ![]() ben de sevdim![]() ![]() çok güzel kokuyor ama kimse benle ilgilenmiyor ![]() ![]() sinirim bozuluyor yaaaa![]() ![]() o koca göbekli annemin karnı da hemen iniverdi nedense ![]() ![]() var bi iş ya dur bakalım![]() ![]() 22 ocak 1978=> evde acayip bir koku var ![]() ![]() ha! ha! ha! işte bu kadar![]() ![]() o çok sevdiğiniz "kardeş" denen şey altına yapmış ![]() ![]() annem altını alacak şimdi onun ![]() ![]() dur ben de bakayım ne yapacaklar![]() ![]() a-aaaa-aaaaaa!!! ama bu ne? "kardeş"in bacakları arasındaki "o" şey de ne? onda var ben de yok![]() ![]() allahım bu ne? babam da bu haliyle onun fotoğrafını çekiyor![]() ![]() ![]() naapçaksa onu? hıh! 25 ocak 1978=> bugün öğrendim ![]() ![]() ona "oğlan" diyorlarmış benden farklıymış ![]() ![]() anlamıştım zaten ben![]() ![]() bu şeyle hayat boyu hiç bir ortak yönümüz olamaz ![]() ![]() 15 nisan 1978=> ilk başta şu kardeş denen şeyi sevmiştim ama şimdi gıcık oluyorum ![]() ![]() kaç günlerdir kimse benle doğru dürüst ilgilenmiyor oynamıyor ![]() ![]() herkesin gözü onun üstünde![]() ![]() ortadan kaldırsam mı onu acaba? bir yolunu bulucam ben![]() ![]() 19 nisan 1978=> bugün çok üzgünüm çok ağlıyorum ![]() ![]() annemden ilk tokadımı yedim ![]() ![]() neymiş efendim kardeşe çatal batırılmazmış![]() ![]() allah allah? annem de babam da beni sevmiyorlar artık onu seviyorlar ![]() ![]() 1 eylül 1978=> bu ne rahatlık be ![]() ![]() iyice yerleşti bu da evimize![]() ![]() ha bugün ha yarın gider diyoruz ama demir attı mübarek gitmiyor ![]() ![]() ![]() oooooohhhh! şimdi de benim eski kıyafetlere konuyor ağamız ![]() ![]() oğlum ben sana söyleyeyim ![]() ![]() pembe sana yakışmıyoooo![]() ![]() ![]() çıkar o benim eskileri![]() ![]() 17 haziran 1980=> artık anladım ![]() ![]() ![]() o bu evden gitmiycek![]() ![]() annemi babamı da aldı elimden ![]() ![]() babam sürekli ona oyuncak araba getiriyor![]() ben hâlâ eski bebeklerimle oynuyorum ![]() ![]() ben de arabalarla oynuycam![]() ![]() ![]() ver onu bana!!! 13 eylül 1982=> ben artık büyüdüm annem babam öyle diyo ve bugün okula başladım ![]() ![]() çok sevdim ben orayı![]() ![]() kitap kalem defter çanta falan alındı bana ![]() ![]() ilk defa bana alınıp da kardeşe alınmayan bişey çıktı hayret? 25 ekim 1982=> ben deftere bişeyler yazarken o sürekli yanımda duruyor ![]() ![]() sanki okuma yazmayı öğrenebilecek? salak! 27 ekim 1982=> eyvah!!! bütün defterlerimi karalamış bu kardeş ![]() ![]() ben şimdi örtmenime ne diycem? 20 ağustos 1983=> kardeşim bugün "sünnet" oluyor ![]() ![]() tam ne demek bilmiyorum ![]() ![]() galiba hani altını alırken o gördüğüm şeyi kesecekler sonunda ![]() ![]() benden bir farkı kalmıycak![]() ![]() bir de bir kıyafet var üstünde sanırsın sadrazam ![]() ![]() elinde asa falan![]() ![]() bugün herkes onunla daha fazla ilgileniyor ![]() ![]() of yaa! kız olmak ne zor![]() ![]() bana da ne diye giydirdiler şu salak elbiseyi bilmem ![]() ![]() evimizin perdeleri gibi oldum![]() ![]() 16 temmuz 1996=> vay be ![]() ![]() biz ne zaman büyüdük de kardeşim üniversiteyi kazandı? mühendis olucak okul bitince ![]() ![]() canım kardeşim ben onu çok seviyorum ![]() ![]() 2 mart 1997=> bizim ufaklığa bak sen ![]() ![]() bir gün bir kızla karşımıza çıkıp geleceği günleri de görecekmişiz ![]() ![]() kızın adı nilay'mış![]() ![]() ![]() şöyle bir bakayım ![]() ![]() sırtı biraz kambur gibi sanki kızın![]() ![]() bacakları da çarpık ![]() ![]() kardeşime yakışmıyor sanki![]() ![]() ben kardeşimi çok seviyorum![]() ![]() ![]() ![]() 5 temmuz 1997=> aaaahhhhh!!!! hayat ne güzel ![]() ![]() aşık olmak ne güzel![]() ![]() kaan hayatıma girdi gireli çok mutluyum ![]() ![]() gelecek için çok ciddi planlarımız var ![]() ![]() kaan için kardeşim ne düşünür acaba? bir gün tanıştıracağım onları bakalım ![]() ![]() 20 temmuz 1997=> kaan ile kardeşim tanıştılar ama kardeşim hiç bir yorumda bulunmuyor ![]() ![]() "sen bilirisin bu senin hayatın sen seçiminde hata yapmazsın" diyor ![]() ![]() kıskanıyor galiba biraz![]() ![]() kızı getirdiğinde ben ona öyle mi yapmıştım halbuki ![]() ![]() 30 mart 1998=> allah belanı versin kaan ![]() ![]() seni bir daha ömrümce görmek istemiyorum ![]() ![]() kaan'la ilgili herşey bitti![]() ![]() kardeşim beni sinemaya götürdü ![]() ![]() sadece onunla olmak istiyorum şu an![]() ![]() 13 kasım 2001=> güle güle kardeşim ![]() ![]() "gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet evde anan baban bacın yüzüne hasret" ![]() ![]() ben kardeşimi çok seviyorum ![]() ![]() allahım ona iyi bak![]() ![]() 2 ağustos 2003=> ve kardeşim evleniyor bugün ![]() ![]() hem de o çarpık bacaklı dediğim nilay'la ![]() ![]() aslında çarpık bacaklı falan değilmiş![]() ![]() ![]() ne olur kardeşime iyi bak nilay ![]() ![]() o patates kızartmasını bi de köfteyi çok sever ![]() ![]() bak! masallardaki prens gibi olmuş![]() ![]() benim kardeşim çok yakışıklı ![]() ![]() 3 ocak 2005=> bugün hala oldum ![]() ![]() benim bir yeğenim var artık![]() ![]() ![]() hastaneye gidemedim ama annem bebeğin bana benzediğini söylüyor ![]() ![]() canım kardeşim benim ![]() ![]() seni çok seviyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|