*Seninle İlgisi Yok* |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
*Seninle İlgisi Yok*Çocuktum daha, yaşamı tanımıyordum ![]() ![]() insanları, aşkı tanımıyordum![]() ![]() ve oynadığım o çocukça oyunlardan ibaret sanıyordum hayatı![]() ![]() bir solukta oynayıp bitirilebilen bişey![]() ![]() ben çocukça oyunları seviyordum ![]() ![]() seninle ilgisi yok![]() ![]() oyunlar kurdum kendimce ![]() ![]() oyunlar bozdum/oyunlarım bozuldu, hayatı tanıdım![]() ![]() insanları ve en önemlisi aşkı tanımaya çalıştım![]() ![]() Mutlu oldum bazen![]() ![]() çok kırıldım bazen de,çok incitildim![]() ![]() çok ağladım![]() ![]() ben kendi oyunlarımda yanıldım hep, seninle ilgisi yok ![]() ![]() Plastik küçük tencerelerime su doldurarak öğrendim yemek pişirmeyi ![]() ![]() barbi evimde ev toparlamayı![]() ![]() onlara annelik edebilmeyi![]() ![]() çizgiler üzerinde sek sek oynamaya çalışırken düştüm,dizlerim yaralandı![]() ![]() yaralanmayı öğrendim![]() ![]() düşmeyi öğrendim![]() ![]() Ama, aşkı öğretmiyorlar hiçbir çocuğa![]() ![]() o nu öğrenebileceğin hiç bi oyun yok![]() ![]() ![]() ben şimdi aşkı öğreniyorum,seninle ilgisi yok ![]() ![]() sonra büyüdüm,kitaplar girdi yaşamıma,masallar girdi,şiirler girdi,insanlar girdi ![]() ![]() “Seni düşündüm” dedi bi şair![]() ![]() önce, seni düşündüm bende![]() ![]() düşledim![]() ![]() Düşlerimden ruhuma,sonra kalbime aldım![]() ![]() ve ben,okyanuslar kadar sevdim seni![]() ![]() uzaklar kadar,cennet kadar![]() ![]() ben zaten hep okyanusları,uzakları çok sevdim,seninle ilgisi yok ![]() ![]() sonra maviyi tanıdım renklerin içinde ![]() ![]() gökyüzünde,geceleri yıldızlarla,gündüzleri ise kuşlarla karıştırdığım uçakları seyrederken![]() ![]() maviyi çok sevdim![]() ![]() masallarımın rengini mavi yaptım![]() ![]() her seni düşündüğümde maviye boyandı düşlerim,gecelerim![]() ![]() maviye boyandı ruhum![]() ![]() çocukken dinlediğim masallara inanıp, maviden ve uzaklardan bir masal yazdım sana hiç duyamayacağın![]() ![]() ![]() ben maviye hep sonsuz bir anlam yükledim kimselerin bilemediği, seninle ilgisi yok ![]() ![]() ( sonra, ilk kez bi sürü şarkım oldu ![]() ![]() düşlerimle karıştırdığımda güzelleşen ve her ayrıştırdığımda geriye tek bi tat kalan![]() ![]() ![]() yazdığım bir sürü mektubum oldu ![]() ![]() ![]() ben karıştırmayı,ayrıştırmayı ve mektupları seviyordum, seninle ilgisi yok ![]() ![]() ![]() şimdi sonsuz bir masalım var sakladığım tam şuramda ![]() ![]() üstüne titrediğim masmavi bi masal![]() ![]() ![]() seninle ilgisi yok ![]() ![]() ![]() |
|
|
|