|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adı, arkadaşlar, enteresan, gerçekten, oldukça, resim, üstünde |
![]() |
Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18]Gerçekten Kolay Değil Ben sadece 2 yanlış bulabildim ve de cok zamanımı aldı Linke tiklamadan once bunu oku: Ekraninizda 2 ayni resim yan yana gelecektir ![]() 9000 kisi test etmistir bu 3 yanlışı bulabilmek için ama sadece 18 kişi bulabilmiştir ![]() ![]() ![]() > Resimleri görmek için tıkla > http://members ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18] |
![]() |
![]() |
#2 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18]eğer doğru tahmin ediyorsam 3 ![]() bulana benden:53: teşekkürler gülgüzeli ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ambiyans
|
![]() Cevap : Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18]evet bende bulamadım cok zor ya:= |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18]Malesef bu farkları daha önceden tecrübe etmiştim,biraz dikkatle herkes bulabilir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Adı Üstünde Gerçekten Oldukca Enteresan Bi Resim Arkadaşlar...+[18]mesanihta>>Dediğim gibi bende bulamadım daha doğrusu sadece 2 farkı bula bildim:( ama inşallah bulan arkadaşlarım olur ![]() ![]() ![]() ![]() ambiyans>>İlgin için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|