|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayışsız, duygusal, erkek, kız, kızlar, okuyun |
![]() |
Duygusal Kız Anlayışsız Erkek... Kızlar Okuyun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal Kız Anlayışsız Erkek... Kızlar Okuyun...Arkadaşlar günümüzde çiftler arasında yeni bir moda başladı: Ara verme modası ![]() ![]() ![]() Eğer ilişki istenildiği gibi gitmiyorsa genellikle kız tarafından "Bir süre ara versek iyi olacak sanırım" şeklinde bir teklif gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Bir yerde yemek yemeye gidilir ![]() ![]() ![]() ![]() Kız: Yasin sanırım ara versek iyi olacak!?! Erkek: Doydun mu? Çok geldiyse ben tamamlarım merak etme ![]() ![]() ![]() K: Ne? E: Ya ara vermeye gerek yok ben yerim olmazsa paket yaptırırız ![]() ![]() ![]() Kız koşarak uzaklaşır ![]() ![]() ![]() ---------------- ------------------------- 2- Parkta yürüyüşe çıkılmıştır ![]() Kız: Ya ara versek iyi olacak sanırım!?! Erkek: Neden tanıdık birini mi gördün? K: Ya ara verelim diyorum E: Tamam 1 metre yeter mi? Bak ahanda bi adım yana kaydım ![]() ![]() ![]() Kız bir yerlere oturur ve bir daha kalkamaz, felç gelmiştir ![]() ![]() ![]() ---------------- ------------------------- 3- Yolda yürünmektedir ![]() ![]() K: Ya ara versek iyi olur sanırım!?! E: Sabret biraz ilerde veririz ![]() K: Ne? E: Buradaki tuvalet pahalı az ilerde ucuzu var oraya gideriz bak bende bir saattir tutuyorum sabret!!! Kız kendini trafiğin ortasına bırakır ![]() ![]() ![]() ------------------ ----------------------- 4- Çift buluşur, bütün gün dolaşırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() K: Ya ara verelim mi? E: Valla çok iyi olur ![]() ![]() ![]() K: Bu kadar mı? E: Valla kalmak isterdim ama maç başlıcak maçtan sonra alırım seni hadi görüşürüz canım ![]() ![]() ![]() Kız ortada kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------- ---------------------- 5- Yine birlikte dolaşılmaktadır ve ![]() ![]() ![]() K: Ya ara vermemiz lazım!?! E: Hönk!?! O ne ya zekat gibi bişey mi? Ben geçen gün dilenciye 10 kuruş vermiştim o olur mu? K: Neeee!?!?! E: Kızma yaw zaten yerden bulmuştum parayı bende dilenciye para kaptırcak göz var mı? Kız erkek arkadaşını kovalar, arkasından kafasına kafasına bozuk para atar ![]() ![]() ![]() Bunlarla her an karşılaşabiliriz arkadaşlar lütfen dikkat!!! |
![]() |
![]() |
|