![]() |
Solan Gülün Tomurcugu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Solan Gülün TomurcuguÜzerine bir ağırlık çökmüştü , bakışları donuklaşmış, gözleri kapanır olmuştu ![]() ![]() Önünde bir gölge belirdi ![]() – Hayır dedi, hayır, yalvarıyorum ![]() - Alma beni ![]() -Daha yavruma doyamadım bile, diye bağırdığı halde yatağın etrafındakiler ağlıyor, kimse onu duymuyordu ![]() Kendisini yatakta yatar gördü, nasıl olurda kendisini karşısında görebilirdi ![]() ![]() ![]() Bir çığlık koptu, yakarışlara gözyaşları karıştı ![]() Genç adam karısının soğuk ellerini avuçlarının arasına aldı , başını göğsüne dayadı, yanan bağrından acı bir sesle; -Ölemezsin ![]() ![]() ![]() -Hıçkırıklara boğuldu ![]() Bir ara aklını kaybedeceğini düşündü ![]() Bebeği yatağa bırakıp dışarı fırladı Hastanenin merdivenlerini koşarak indi ![]() ![]() ![]() O an karısını düşündü ![]() ![]() ![]() O artık yaşamıyordu ![]() ![]() O kin ve nefretle gül dalına yaklaştı, tuttuğu her çiçeği parçalıyor, düşen çiçeklerde nefretini kusuyordu ![]() Derken eline bir tomurcuk dikeni battı ![]() Birden duraksadı, avucunun arasındaki tomurcuğa baktı, aklına kızı geldi ![]() O da bir tomurcuk tu açmamış masum bir güldü ![]() Onun ne suçu vardı ki,elindekini yere bıraktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|