Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bunlari, için, kendim, yaptim

Ben Bunlari Kendim İçin Yaptim

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Bunlari Kendim İçin Yaptim

Bile bile girdim bu oyuna Ne olursa olsun hep disinda kalacagimi bile bile beni oyununa al istedim

Bir kenarda durup senin yasamini izleyerek sessizce sirami bekledim Ve hep sevdim seni Sen gülerken aglarken severken kanarken kanatirken orada öylece durup sevdim seni Elimden de baska birsey gelmedi

Hiç sikayet etmedim senden Hiç sikayet etmedim sevginden Hiç sikayet etmedim sevgisizliginden Asla sevilmek için siramin gelmeyeceginden

Bilerek girdim bu oyuna Ve çikip gitmeyi seni birakmayi seni artik sevmemeyi göze alamayacagima göre sikayet etmeye de hakkim yoktu

Kendimce sebepler buldum Kendimce haklar verdim kendimce haklar aldim kendimden Sadece küçük bir ihtimal için kendimce senin oyunlarinla savastimSenin hayatin tüm gerçekligiyle sürüp giderken gözlerimin önünde ben kendime yalanlardan bir yasam yarattim

Hiç sikayet etmedim Hiç suçlu aramadim Çünkü ben bunlari sadece kendim için yasadim

Kendim için sevdim seni Seni sevmek beni yasama yakin tuttugu için Seni sevdikçe kendime baglandigim için Seni sevdikçe herseyi sevdigim için

Ben bunlari kendim için yaptim

Hiç bir zaman bir hayatim olmayacagini bile bile Senden bir hayat istemeye hakkim olmadigini düsüne düsüne Içten içe beni çok sevmeni isteyerek ve bunun hiç olmayacagini bilerek sevdim seni

Elimden de baska bir sey gelmedi

Sonra yoruldum orada öylece durmaktan Dahil olmadigim bir yasami izleyerek içindeymisim gibi davranmaktan Yoruldum disarida kalmaktan Buna hakkim yoktu farkindaydim Çünkü ben bunlari kendime kendim yaptim

Zor zamanlarinda elinden tutarken bunun bir anlami olmadigini bile bile yaptim Sen aglarken kanayan yüregimin yalvarislarini duymayacagini bile bile sarildim sana Sen hayattan vazgeçerken umurunda olmadigini bile bile yalvardim Sadece bir an için seni mutlu edebilirsem dünyanin en mutlu insani oldugum için çirpindim seni mutlu etmek için

Sadece kendim için

Aciz bir askti bu Bencil bir askti bu Çaresiz ve imkansiz bir askti bu

Ama yine de çok büyük bir askla yasadim bunlari

Sadece kendim için yasadim

Yoruldum sonra Sen de benim için birseyler yap istemeye basladim Benim için yapacak hiç birseyin olmadigini bile bile istedim

Mesela sevebilirdin beni

Seni sevdigim kadar olmasa da sevebilirdin az da olsa bir anlik da olsa gücün ne kadarina yetiyorsa mesela

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com