Sapık Babanın Tek İsteği... |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
Sapık Babanın Tek İsteği... Avusturya'da, kızını 24 yıl boyunca bodruma hapsederek tecavüz eden ve kızından çocuk sahibi olan sapık baba Josef Fritzl göğüs ağrısı çektiği gerekçesiyle yaşlılık önleyici krem istedi ![]() Sapık babanın, gazetelerde kendisi hakkında yazılan tüm yazıları, haberleri okuduğu belirtildi ![]() Televizyonda kendisiyle ilgili bir şey görmediğinde yeniden gazetelere yönelen Fritzl'in eski haberlerini de tekrar tekrar okuduğu belirtildi Hapishane yetkilisi "Onun hücrede olup olmadığını anlamak zor Sadece ağrıları var Giderek yaşlandığını düşündüğü için bu kremden istedi" açıklamasında bulundu
|
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği... |
|
|
#2 |
|
oscan28
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği...Allah akıl versin, hakkaten manyak bu adam yaa ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği...tövbe est adamın yüzünden belli zaten asıl bir tip olduğu bide krem istiyormuşmuş alla alla böylelerini niye bekletiyorlar bi anlasam asın bakalım meydanda bi daha böyle olaylar oluyor mu![]() ![]() ay baya sinirlendim be paylaşım için tşkler ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği...:S:S Bu ne iğrençlik ya
|
|
|
|
#5 |
|
kezban
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği...bence adamın psikolojik sorunları var tedavi görmesine gerek yok assınlar yaşlanmış düzelene kadar ölür zaten
|
|
#6 |
|
oscan28
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği...Bencede ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cevap : Sapık Babanın Tek İsteği...Alıntı:
![]() ![]() ![]() iyiki ben savcı falan değilim böyle davalarda falan hiç uğraşmama kalemini kırardım heralde ki o yüzden savcı değilim ya=) |
|
|
|
|