Yaşanmış Bir Asker Anısı(Verilmedi)** |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşanmış Bir Asker Anısı(Verilmedi)**Eğitimindeyiz ben ve bir arkadaşın komutanlığında iki tim baraka basacak, diğer 2 tim barakayı koruyacak olay bu kadar basit plan yapıyoruz sabaha kadar vaktimiz var ama uyumaya zaman kalsın diye en uygun zaman saat 24:00 karar veriliyor ben kendi timimi hazırlıyorum arkadaşta kendininkini barakada çatıda bir ağır makinalı 2 dışarda toplam 3 nöbetçi var benim timin görevi onları indirmek diğer timin görevi barakadan içeri girip içerdekileri esir almak neyse biz harekete geçiyoruz sürüne sürüne gidiyoruz diğer tim komutanı arkadaş yanıma doğru geliyor- mehmet - efendim - tüfeğimi unuttum -Allah belanı versin -neyse devam edelim geri dönemeyiz biz tepedekini ve nöbetçileri indiriyoruz fakat bizden birisine ben içeri sis bombası at dediğimde arkadaş bunu neresinden anladıysa içeri sis bombası ile girdi neticede adamlar elamanımızı esir aldı bizde esir düştük bu arada diğer tim nerde diye düşünürken onların çalılarda yolu kaybedip başka barakayı basmaya çalıştıkları hiç aklımıza gelmedi tabi![]() biraz sonra binbaşı geldi tepki aynı; ALLAH BELANIZI VERSİN alıntıdır |
|
|
|