Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anısıverilmedi, asker, yaşanmış

Yaşanmış Bir Asker Anısı(Verilmedi)**

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşanmış Bir Asker Anısı(Verilmedi)**

Eğitimindeyiz ben ve bir arkadaşın komutanlığında iki tim baraka basacak, diğer 2 tim barakayı koruyacak olay bu kadar basit plan yapıyoruz sabaha kadar vaktimiz var ama uyumaya zaman kalsın diye en uygun zaman saat 24:00 karar veriliyor ben kendi timimi hazırlıyorum arkadaşta kendininkini barakada çatıda bir ağır makinalı 2 dışarda toplam 3 nöbetçi var benim timin görevi onları indirmek diğer timin görevi barakadan içeri girip içerdekileri esir almak neyse biz harekete geçiyoruz sürüne sürüne gidiyoruz diğer tim komutanı arkadaş yanıma doğru geliyor

- mehmet

- efendim

- tüfeğimi unuttum

-Allah belanı versin

-neyse devam edelim geri dönemeyiz

biz tepedekini ve nöbetçileri indiriyoruz fakat bizden birisine ben içeri sis bombası at dediğimde arkadaş bunu neresinden anladıysa içeri sis bombası ile girdineticede adamlar elamanımızı esir aldıbizde esir düştükbu arada diğer tim nerde diye düşünürken onların çalılarda yolu kaybedip başka barakayı basmaya çalıştıkları hiç aklımıza gelmedi tabi

biraz sonra binbaşı geldi tepki aynı;

ALLAH BELANIZI VERSİN

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com