Üç Kez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç KezAva çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş : -Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir Ayı çıkmaz mı?Çifteyi doğrultacak vakit yok! ![]() Silahı bir kenara attığım gibi başladım kaçmaya Fakat Ayı peşimde!Benden hızlı koşuyor Bir ara ayının sıcacık nefesini ensemde hissettim O kadar yaklaşmıştı Derken Ayının ayağı kaydı, yere düştü![]() ![]() Fırsat bu fırsat, tabana kuvvet arayı açtım Ama Ayı toparlandı, kalktı, bana yetişti Yine nefesi ensemde![]() ![]() Pençesini uzatsa omuzumdan yakalayacak Allahtan tam o sırada yine Ayının ayağı kaydı, yere düştü Talih bana gülüyor!Hızımı arttırabildiğim kadar arttırdım, yeniden arayı beşyüz metre kadar açtım Tanrı sizi inandırsın arkadaşlar, Ayı yine bana yetişti Yine nefesi ensemde![]() ![]() şansa bakın![]() ![]() Ayının tekrar ayağı kayıp yere düşmez mi? Serüveni dinleyenlerden biri dayanamamış : -Sen de çok yürekliymişsin kardeşim! ![]() ![]() Hayvan bana üç defa nefesi enseme gelecek kadar sokulsa, çok ayıptır söylemesi, ben korkumdan altıma ederim Avcı dönüp ters ters sözünü kesene bakmış : -Lafı karıştırma yahu!Ayı üç kez neyin üstüne bastı da ayağı kayıp yere düştü sanıyorsun? |
|
|
|