Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acayip, çözülmeyen, olay, yaşadığım

Yaşadığım Acayip Ve Çözülmeyen Olay

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığım Acayip Ve Çözülmeyen Olay

Arkadaşlar sizlere iki olayımı anlatıcam

biz arkadaşımla yalnız başımıza oturuyorduk msn takılırken arkadaşımın arkadaşının msn sine biri girmiş arkadaşımın babasının ismini falan biliyor tabii benim adımı da bildi birden baharr diye bir yazı çıktı sizin evinizi bulurum yazdı ve çevrim dışı oldu kapı çaldı baktık diğer iki arkadaşımız geldi ardından tekrar kaı çaldı biz korkuyla kapı deliğinden baktık kapıyı açtığımızda ise kimse yoktu hemen cama koştuk ama kimseyi göremedik ertesi gün de o kişinin msn sinde korkmayın ben gerçeğim yazısını gördük bu olay gece oldu

bir diğeri:
biz yine yalnızız aynı arkadaşımla biz eğlenirken kapı çaldı biz baktık bir tane nine gelip bize incirgetirmişti bize kabıyla beraber aldık kabını yıkayıp tam verecekken kadın birden bire yok oluverdi bizde korktuk kadını içerde bulmuştuk sorduk ne yapıyorsunuz diye su içecektim dedi ve kabını alıp gittiBenim arkadaşımda korkup gitti ben yalnızdım uyuyordum birden bire sanki gerçek gibi biri çıktı karşıma (belkide gerçek) kapıyı herkese açma dedi ardından kapı çaldı kapıya koşup kilitledim kapıyı ama bu kez kapı ardarda çaldı bende açmaya gittim kapının kili yoktu ve sonra kapılar vurdu evdeki bende gece dışarı çıktım yerdeki bir incir buldum ve kapının niye vurduğu bilinmiyor?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com