![]() |
Ben Uyumuyordum Ki! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Uyumuyordum Ki!~ Oğlum yine beşik mi salladın akşam ![]() ![]() ![]() Bana mı söylüyordu diye bir an tedirgin olmuştum yavaşça saklandığım kolonun arkasından tahtanın önünde ki üniversitemizin Matematik profesörü sinir adam Mustafa Ulusoy a doğru kaçamak bir şekilde baktım ve bana söylemediğini anlayınca rahatladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe iyi misin? Kendine gel lütfen ![]() ![]() Yine her şeyin en iyisini bildiğini zannediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet kendi kendine ne konuşuyorsun ![]() Kamil sen uyumaya devam etsene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ne oldu Ayşe ulaşılamazdın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet yine ona cesaret vermeyi bırak ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkü ona akıl vermeyi bırak ![]() Sana ne be ![]() Senin aklına değil sensiz bir hayata ihtiyacı var ![]() Bensiz ama senin içinde olduğun bir hayat değimli? Ayrılmamıza rağmen hala kıskanıyorsun beni ![]() ![]() Sen aşağılık bir adamsın Ahmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orda ne mırıldanıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi değil işte anlamıyor musun? Kulağına birinin bağırması mı lazım onun ne hissettiğini anlaman için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pardon hocam ![]() ![]() Ayşe kızım sende uyandır şu uyuşuğu ![]() Kimi hocam ![]() Kızım iyimizin üstüne bir aptallık çöktü ![]() ![]() Tabi hocam ![]() Kollarımda hiç güç yok sanki bedenimi kaldırmaya yetmiyor yoksa kabul etmiyor mu benim kalkıp Furkan’ı uyandırmamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolon bırakma arkana geçeyim Onu görürsem kendimi kaybederim Ben zaten kendimde değilim Ona her şeyi anlata bilirim ![]() Ayşe senide bilirim Furkan ı da bilirim bana dersen git yerine otur onu ben kaldırayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne kadar dayanır ki bu yürek? Seven benim ![]() Ne kadar daha gider bu aşk böyle ![]() Bu aşkı kaldırmaya yeter mi bu yürek ![]() Sen aşkı ne bilirsin Ben taşlar sıra sıra sırtıma dizerken tattım onu Her biri ayrı ayrı yaktı kalbimi ![]() Bir günde milyonlarcasını sevdim ![]() Bir günde kalbim milyonlarca parçaya ayrıldı ![]() Sonra hepsi kaybolup gitti suretleri kapandı ![]() Sen taş yığınısın kalbimde yanan şu ateşi anlamazsın ![]() ![]() Kaslarım öyle kasıldı ki çatlayacak gibi Ellerimden yağmur gibi terler boşalıyor ![]() Gözlerim kararıyor ![]() ![]() Ruhum bedenimden ayrıldı ![]() Bana yukarıdan acıyarak bakıyor ![]() Sen ne anlarsın benim hissettiklerimden Sen ne bilirsin aşkın kendisinden ![]() Ayşe bu dizeleri Furkan’ı saklayan kolonun önünde ayakta durmuş kendi kendine konuşan bir insan gibi söylemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe iyi misin kızım ![]() ![]() Ayşe kolonun önünde hayatı için yalvaran bir hayat kadını gibi salmıştı kendini ![]() ![]() ![]() Kolon bir sen bilirsin bu hissi ![]() Bir sen sakladın bu kadar sevenleri ![]() Ayşe kafayı yedin mi kızım kolonla konuşuyorsun bu kafanın ilacı ne senelerdir aradım ama bulamadım böylesini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamil kes sesini Ayşe kalk ayağa yapman gerekeni yap artık bu işi burada bitir ve gerçekle yüzleş kendin ve benim sana olan sevgim için buna mecbursun diye bağırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanamıyorum sana sen ne yapıyorsun Ahmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe artık en uç noktadaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolon bir sen bilirsin bu hissi ![]() Bir sen sakladın bu kadar sevenleri ![]() Yalvarırım bari sen anla beni Bana ver onu ona uyan artık diyeyim Ben ona onu sevdiğimi söyleyeyim İlk gördüğüm günden bu yana Deliler gibi yandığımı söyleyeyim ![]() Sen nice aşklar gördün bu duvarlar arasında Nice sevgilileri dizdin kalbine sıra sıra Niceleri yazdı kalbine aşıklarının adını Anla artık beni takatim kalmadı Susacak ve içime atacak gücüm kalmadı ![]() Bana izin ver ![]() ![]() Ayşe’nin bu hali sınıftaki her kezin yüreğini parçalar haldeydi ![]() ![]() ![]() Aşıklar ki gölgemde sevişirdi Niceleri sevgisizliği benden bildi ![]() Çok canım yandı ![]() ![]() Sende terk et artık beni Bırak artık onu bana göster ![]() Sende bilirsinki kalp görmek ister Aşk bu acısınıda tatlısınıda sever O bu gün yoksa ![]() ![]() Kalk artık ayağa; güclü dur karşısında Acizlik değil sevmek; sen bana bakma Severdim teker teker dizilirken binlercesi bedenime Ben sildim hepsini ![]() Yüreği kaldıra bilmek ayağa; her sevgi bunda Benimki ucuyor artık tutamaz feza Sen bir yıkıl karşımdan kenarda durda Uyanana kadar yüreği beklerim ben burada Sağlamdır benim bedenim her biri taştan Yıkılmadı yıllarca sen yıktın aşktan Ne bilsin benim yüreğim aşk güçlüdür taştan Yaşayamam artık anladım benim yüreğim taştan Taşlar bile duramazken bu aşkın karşısında Nasıl bir yürek sende hala uyumakta Uyan artık uyan etrafına bir bak ve anla Yok ki aşktan başka bir güc bu dünyada Furkan kolonun arkasından kafasını cıkararak Ayşe’ye ve tahtada şaşkın bir halde bekleyen hocasına bakarak son sözü söyledi Ben uyumuyordum ki! |
![]() |
![]() |
|