Büyümeyen Çocuk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyümeyen ÇocukSabah Anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı 'Haydi oğlum, uyan artık ![]() ![]() Okula geç kalacaksın![]() ![]() ' Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : 'Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum' dedi Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı 'Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?' dedi 'İki ciddi neden söyle bana![]() ![]() ' Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı: 'Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir ![]() ![]() Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki ![]() ![]() 'Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?' Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadi : 'Bunlar okula gitmemen için neden olamaz' dedi 'Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan![]() ![]() ' Bu kez oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden : 'Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? ' dedi Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorgani hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı : ' Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca adamsın ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci ciddi neden ise , sen okulun dekanısın ![]() ![]() ' |
|
|
|